The Vow blir Älska Mig Igen

Filmen The Vow som har svensk biopremiär den 4:e maj 2012 ligger inte bara 2 månader efter USA med sitt svenska premiärdatum, den har även fått ett nytt svenskt namn som är allt annat än bra. Älska Mig Igen är namnet som filmen kommer få dras med här i Sverige och jag ställer mig än en gång frågan: "Varför kan filmer inte bara få heta det de heter?"

Jag kan ju förstå att länder som Frankrike, Tyskland och Italien byter ut filmnamnet då de även dubbar sina filmer för att kunna förstå vad de säger, men Sverige?
Vi har inte dubbat en film sedan filmljudet skapades, med undantag för barnfilmer, så varför ska vi då envisas med att byta ut filmtiteln?

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jimmy Kimmel Live - Movie: The Movie

Jimmy Kimmel, som är känd ifrån talk show:en Jimmy Kimmel Live, har nu bestämt sig för att göra en alldeles egen film. Här under har ni trailern till Movie: The Movie som kanske kan vara den längsta trailern i filmens historia: 


*Ifall ni inte redan har förstått det så ska jag bara meddela er att hela filmen är ett skämt och kommer därför inte att bli verklig. Men hade den blivit gjord så hade jag i alla fall sett den, men hade du?