Filmtidningen Cinema läggs ned.

Photobucket


Jag tillhör en av de som prenumererar på filmtidningen Cinema och betalade för inte så länge sedan in 618 kr för en helt års prenumeration. Jag tyckte reda då att det var konstigt att man inte längre kunde välja en halvårs prenumeration som jag annars alltid har gjort, men nu förstår jag helt plötsligt varför.

Nr 12, 2011 kommer nämligen bli den sista tidningen och därefter är Cinema ett minne blott. Så något säger mig att de hade en baktanke med helårs prenumerationen när det bara återstod ett par nummer av tidningen. För läggs man ner så går det dåligt och då behövs pengar.  Nu är detta visserligen bara spekulationer från min sida så vi få se vad som händer.

Jag har betalat t.om nr 9, 2012 och få jag nu inte mina pengar tillbaka kommer de möta ett helvete, det lovar jag er. För 618 kr för två nummer är inget som denna bitch:en kommer gå med på.

John Carter of Mars (Bilder)

Filmen John Carter of Mars låter till namnet som en film som jag skulle kunna uppskatta, men efter att ha sett dessa stenåldersbilder så är jag inte längre så säker på fall detta är en film för mig. Men de kanske tilltalar någon.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dock är den första och andra något i min stil medan den sista bilden absolut faller mig i smaken. Men de andra, nej.