I Don`t Know How She Does It (Trailer)


I Don`t Know How She Does It är en kommande komedi med Sarah Jessica Parker i huvudrollen där hon spelar en två barns mamma som slits mellan familjelivet och arbetslivet. Filmen går upp på biograferna den 16 september 2011 i USA och den här ännu inte fått ett datum här i Sverige.
Jag kan väll inte direkt påstå att jag brinner för denna filmen, men jag ska se den ändå. Den verkar ju faktiskt lite små rolig.

A Life in Movies (1984)

Photobucket


Då drar vi igång med det första film året i min livshistoria, vill säga 1984.

1984, mitt födelseår, var ett av filmens stora år för mig. Då kom favoriter som Terminator, The NeverEnding Story (Den Oändliga Historien), Ghostbusters, Gremlins, Starman, Runaway och säkert många, många fler. Detta är alla filmer som i mitt tycker är högt värderade. Men det kan ju bara finnas en favorit och vinsten går utan tvekan till Terminator som tog och tar mig fortfarande med storm. Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton och Michael Biehn gör ett strålande jobb i filmen även om den inte når riktigt lika högt som sin uppföljare Terminator 2: Judgment Day.

Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

A Life in Movies.

A Life in Movies

Photobucket


Som nästan alla andra film bloggar där ute kommer även jag ta mig an detta projekt som går ut på att rada upp den bästa filmen för varje år man har levt, i mitt fall 1984-2011. Jag kommer ta ett år per dag med start imorgon. Men jag kan inte lova att jag kommer hålla mig till endast en film per år, det finns ju så mycket bra där ute.