Water's Edge

Photobucket
Water's Edge (Thriller):
Robert och hans fru Molly har förlorat allt och flyttar därför ut till ett hus i skogen i en småstad. Av ren tillfällighet råkar Robert stöta på stadens sheriff när han hotar att döda en ung kvinna och Robert bestämmer sig för att stoppa honom, något som leder till att han dödar sheriffen och dras in i en farlig lek om pengar.

(Hittar ingen trailer)

Filmen får:
Som några av er kanske vet så är jag ett stort fan till Nathan Fillion och det var på grund av honom som jag köpte och såg denna filmen. Nathan är inte vidare stor i Hollywood så det kommer inte som någon överraskning att detta är lite av en B-film. Men B-film eller ej, filmen är faktiskt inte helt värdelös utan snarare på snäppet till bra. Med vetskapen om att jag bara betalade 10 kr för filmen och med förväntningarna om att den skulle vara helt värdelös så blev jag glatt överraskad. Filmen bjuder på en del tvister och överraskningar som jag inte såg komma. Men jag hade i baktankarna att det var något som inte stämde, jag kunde bara inte komma på vad. Även om filmen känns aningen billig så bjuder den på en stunds underhållning som får mig att hålla mig vaken och det är trots allt inte så illa.

Sneak Peek på Sucker Punch

Filmen Sucker Punch hade en stor fet budget på 80 miljoner dollar men floppade totalt när den gick upp på biograferna i USA. Filmen spelade bara in 19 miljoner dollar under första helgen, så för att dra till sig fler tittare släpper nu filmbolaget den första 6 minuterna av filmen på nätet. Ni kan kolla in klippet här under, men den stora frågan är klart: Kommer du se filmen?
Jag personligen kommer inte se filmen på bio, men jag kommer köpa den när den väl kommer ut.

ANTM (S16E06) - Sonia Dara

Flickorna får ge sig på att handskas med fans och därefter blir det en lerig fotografering.


Jag undrat hur länge den där Alexandria ska få hålla på som hon gör, nu blev hon till och med tillsagd utav en av Tyras kompanjoner med det nådde tydligen inte hela vägen fram till panelen. För hon är kvar i tävlingen. Det kan ju i och för sig blir lite tråkigt om hon åker ut, vilken ska de då bråka med.

I vilket fall som helst så fick de blonda tävla mot brunetterna, för det var en lerig gruppfotografering på schemat. Brunetternas kort vann kampen om bästa bild och Britanni (flickan som ser ut att ha ett amputerat ben) lyckades bäst då hennes namn ropade upp först. Men även om deras bild var bäst så fick en brunett åka hem, nämligen Monique (längst bak till vänster).

PhotobucketBara för att så får ni även se blondinernas bild:

PhotobucketNu återstår bara 7 flickor i tävlingen om att bli Amerikas nästa stora modell.

Photobucket