The Lying Game (S01E03) - Double Dibs

En ny kille börjar på skolan vilket skapar konkurrens mellan några av flickorna och den stulna datorn skapar problem mellan tvillingarna och Ethan.


The Lying Game rullar vidare och spänningen har ökat något. Även om det inte händer allt för mycket och vi går sakta fram så finns det en spänning som jag har svårt för att släppa och därför vill jag titta vidare på serien. Dock så blev det lite för barnsligt i "dagens" avsnitt, att paxa en kille känns lite som småskolan och det är absolut inte där vi befinner oss. Dessutom retar jag mig något på Mads, flickan ser ut att höra hemma på rehab för anorektiker. Det är ett huvud på en pinne vi ser i serien och jag börja inse varför hon spelade anorektiker i serien Make it or Break it. Men i vilket fall som helst så var dagens avsnitt lite mer laddat än tidigare och jag hoppas vi sjunger vidare på denna versen.

Photobucket


Happy Feet 2 (Trailers & Poster)Det tog lång tid innan jag såg Happy Feet men det kommer inte ta lång tid tills jag ser Happy Feet 2, allt på grund av den dö söta andra trailern ni kan se här ovan. Och en sak är säker, denna går inte att se med svenskt tal. Då fördärvar man ju Sexy Back. Så det kvittar vad ni envisa svenska mammor säger, för amerikanska filmer ska ses med amerikanskt tal. Låt ungarna se fejk filmen (svenskt tal) först och så kan ni själva se originalet när de sover och på så viss inte sabba känslan. Filmen går upp på de svenska biograferna den 9 december 2011.

Photobucket