Bad Biology

Photobucket
Bad Biology (Skräck):
Jennifers kropp är som en enda stor G-punkt vilket gör att hon har en stor sex drift. Tyvärr blir det inte mycket kvar av de männen hon har haft sex med och det hela slutar oftast i ett blodbad. Hon är på en ständig jakt efter den perfekta motsatsen till henne själv och när hon möter Batz växer hennes förhoppningar.


Filmen får:
Om ni frågar mig så är detta inte en skräckfilm, utan snarare en sjuk mjukporr film. Filmen är ruskigt dålig, så väl handling som skådespel. Filmen känns mest som ett stor skämt och inte ens de normala sexscener som finns i filmen är vidare bra. Och att se en sjukt äcklig penis springa om kring på jakt efter en vagina är inte heller vidare trevligt, för den ser riktigt sjuk och otrevlig ut. Skådespelarna i filmen har inte synts till i någon film verken innan eller efter denna och vi får hoppas att det förbli så. Ska ni se på skräck, se en riktig skräckfilm och ska ni se på på porr, se en riktig porrfilm. För detta är verkligen inte bra, något små rolig kanske men inget mer. 

Timeline

Photobucket
Timeline (Äventyr/Sci-fi):
Under en utgrävning försvinner en arkeolog till 1300-talets Frankrike. Med hjälp av en tidsmaskin skickas hans studenter tillbaka i tiden för att återfinna honom, men de hamnar mitt i ett krig och måste nu kämpa för att överleva länge nog för att kunna åka hem.


Filmen får:
Detta är en sådan film jag bara köpte för att jag var besatt i Paul Walker en gång i tiden och kollade inte upp handlingen, tyvärr. Jag visste att de åkte tillbaka i tiden, men hade jag veta att det var till en tid med riddarutrustning och svärd hade jag nog skippat film köpet då jag verkligen inte tycker om sådan filmer. Filmen börjar rätt så bra, men ju längre in i filmen jag kommer desto mer tappar jag intresset och det är små bitarna från nu tiden som håller mitt hopp uppe. Handlingen i sig är det egentligen inget fel på, men de skulle ha gjort om historien och slängt iväg dom till en annan tid med mindre hästar, pilbågar och svärd, då hade nog filmen blivit lite bättre. Men nu är klart filmen inte helt kass, utan det är vissa stunder som faktiskt är rätt så intressanta och Paul Walker glänser i sin helhet. Filmen är helt enkelt medelmåttig, men jag får nog säga att det är tack vara Paul Walker som jag ens orkar ta mig igenom hela filmen.