Christina Aguilera - Bionic

Photobucket


Christina Aguilera's skiva Bionic kommer som ni vet ut den 8 juni, en skiva med 18 låtar och sen en Deluxe Editon med 23 låtar. Jag har reda prov lyssnat på den "vanliga" utgåva och får väll säga att den är rätt okej. Bra mycket bättre än den värdelösa Back To Basics som kom för några år sen iaf, för den skivan sög nått otroligt. Nu är hon lite mer dirty igen, precis som hon ska vara. Hon har nog insett att 1920-talet inte var hennes grej, utan att hon är mer futuristisk. Men tyvärr så kommer hon nog aldrig lyckas med att göra en hitt skiva som Stripped igen. Vilket är synd. Men nu är hon iaf ett steg närmare den hitten, vilket är bra.

Photobucket

Film Nytt, del 67

J.J. Abrams har planer på att starta upp serien Alias igen. Så planen är att ge serien en ny säsong fast denna gång i en ny version fast med samma känsla och anda. Serien blev Jennifer Garners stora genombrott, men nått säger mig att Abrams kommer ta in nya skådisar fall det bär vägen. Planen med det hela är att behålla ABC's tittare nu när Lost försvinner.


Som jag skrivit innan ska Footloose få en remake, och just nu ser det ljust ut för Thomas Dekker. Planen var egentligen att ge huvudrollen till Zac Efron, men han hoppade av (tack och lov). Så nu är Dekker deras första val att hoppa in i rollen som en gång gjordes utav Kevin Bacon. Inget är dock klart, men han ligger riktigt bra till.


Uppföljaren till Sherlock Holmes kommer få sin premiären i december nästa år och det ryktas om att den kommer bli i 3D. Förvånad? Nej, inte jag heller.


Aaron Johnson ville vara superhjälte i Kick-Ass och nu kanske han får chansen att verkligen bli en i den kommande X-Men: First Class. För det ryktas om att han ska vara aktuell för en utav rollerna i den filmen, frågan är bara vilken roll. Men den som väntar får se, om det nu blir av vill säga.


Föregående Artiklar:
Film Nytt, del 66
Kommande filmer, del 65
Kommande filmer, del 64
Kommande filmer, del 63
Kommande filmer, del 62
Kommande filmer, del 61
Kommande filmer, del 60
Kommande filmer, del 59
Kommande filmer, del 58
Kommande filmer, del 57
Kommande filmer, del 56
Kommande filmer, del 55
Kommande filmer, del 54
Kommande filmer, del 53
Kommande filmer, del 52
Kommande filmer, del 51
Kommande filmer, del 50
Kommande filmer, del 49
Kommande filmer, del 48
Kommande filmer, del 47
Kommande filmer, del 46
Kommande filmer, del 45
Kommande filmer, del 44
Kommande filmer, del 43
Kommande filmer, del 42
Kommande filmer, del 41
Kommande filmer, del 40
Kommande filmer, del 39
Kommande filmer, del 38
Kommande filmer, del 37
Kommande filmer, del 36
Kommande filmer, del 35
Kommande filmer, del 34
Kommande filmer, del 33
Kommande filmer, del 32
Kommande filmer, del 31
Kommande filmer, del 30
Kommande filmer, del 29
Kommande filmer, del 28
Kommande filmer, del 27
Kommande filmer, del 26
Kommande filmer, del 25
Kommande filmer, del 24
Kommande filmer, del 23
Kommande filmer, del 22
Kommande filmer, del 21
Kommande filmer, del 20
Kommande filmer, del 19
Kommande filmer, del 18
Kommande filmer, del 17
Kommande filmer, del 16
Kommande filmer, del 15
Kommande filmer, del 14
Kommande filmer, del 13
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Battle for Terra

Photobucket
Battle for Terra Originaltitel: Terra (Animerad Sci-fi):
Jorden är sen länge förstörd och en liten grupp överlevare har nu satt sikte mot planeten Terra som är en fridfull liten planet i en annan galax. På Terra bor bland annat Mala, hon är en ung och godhjärtad terriansk tonåring som göra allt hon kan för att människorna inte ska ta över deras planet.


Filmen får:

Detta måste vara en av de filmer som James Cameron lånade lite ifrån då han skapade Avatar. För det finns en klar likhet i alla fall. Battle for Terra innehåller dock ingen kärlek, vilket är lite synd, men storyn är söt och charmig ändå. Men detta måste vara första gången på länge som jag inte brister ut i tårar när jag ser en film själv. För i vanliga fall så lipar jag till allt, bara jag får sitta och titta i min ensamhet. Sen måste jag säga att jag blir fascinerade av Terrianerna, för de påminner lite om en sjöjungfru när de simmar fram i luften och det ger en härlig känsla. Som ni säkert förstår så gillar jag sådana här animerad sci-fi filmer. Mer sådant åt folket.