En förhandstitt på: Rookie Blue (S01E01) - Fresh Paint

31731_396612002187_293681772187_3974411_3174761_n.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Rookie Blue (Kriminalare/Drama):
Andy, Dov, Traci, Chris och Gail har precis fullföljt sin utbildning och är nu 5 "gröngölingar" inom poliskåren. Vi får följa dom i sitt jobb där de kämpar för att klara av vardagen som poliser.


Ett första intryck:
Denna serien gick först under namnet Copper, men de ändrade sig och bytte till Rookie Blue. Nu är detta inlägget ute i sista sekunden då det andra avsnittet går på tv i USA imorgon. Men bättre sen än aldrig, eller hur? Denna serien kanske inte är den bästa av dom alla, men den är i alla fall tillräckligt underhållande för att jag ska orka hålla ögonen öppna. Jag hade nog hoppats på lite mer spänning och action, men vi får nöja oss med det vi får. Jag kan i alla fall säga att jag kommer se vidare på serien, även om den inte tände en glöd i mig. Den är nätt och jämt bra.

Discshop

Photobucket


Jag måste säga att mitt favorit ställe när det kommer till att handla film helt klart är Discshop.se.
De är alltid trevliga, plus att det aldrig är några problem. Och skulle det hända nått med filmerna på vägen, eller som sist då en film blev missad i paketeringen så får man alltid en ny.
Sen kanske det hjälper om man är storhandlare som en annan. Men de har alltid varit lätta att ha och göra med, även på den tiden då jag bara hade råd att köpa en film i månaden. Nu lägger jag ju ut mellan 1000-2000 kr på film i månaden och ruinerar mig själv. Men det är så värt det, film och serie är mitt liv. Jag hade lätt kunnat isolera mig själv och bara avnjuta tiden framför tven.
En del handlar kläder, jag handlar film. Nått som ger en så mycket mer glädje än en klädtrasa. Jag menar, hur kul är det att sitta och stirra på en tyg bit i 1½ timme? Nää skulle inte tro det.


Get Smart

71011.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Get Smart (Komedi):
När den hemliga spionbyrån Controls huvudkontor attackeras och agenternas identiteter avslöjas, tvingas chefen att befordra analytikern Maxwell Smart. Han har alltid drömt om att arbeta ute på fältet tillsammans med sin idol, superstjärnan Agent 23, men nu får han istället jobba med den sexiga och livsfarliga Agent 99. De ska tillsammans försöka stoppa Kaos från att ta över världen. Men det blir inte så lätt då Agent Smart saknar erfarenhet, plus att det är hans första uppdrag någonsin.


Filmen får:
Detta är en riktigt fjollig men härlig film, jag satt och flinade nästan hela tiden. Skämten är, enligt mig, klockrena. Men man måste nog vara på en viss nivå för att tycka detta är kul, min nivå med andra ord. Det är lite Austin Powers över det hela, fast utan bajs och kiss skämten, plus att denna är mycket bättre. Helt klart sevärd.