Trekkies 1-2

0707.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Trekkies (Dokumentär):
Här få vi följa autografjägare, där tandläkare utför rotfyllningar i Federationsdräkter och en debatt om "Trekkies vs Trekkers" pågår. Denise Crosby från Star Trek: The Next Generation presenterar här en mycket roande dokumentär om "fan-fenomenet" Star Trek.


Dokumentären får:
Jag kan inte hjälpa det, men jag bara älskar såna här dokumentärer och dokumentärer är inte ens min grej. Kanske gillar jag denna för man framstår som helt normal. För ärligt, vem vill bli klassad som en sån där mega nörd. Visst, nörd är jag, men inte fan går jag runt och klär ut mig och lägger hela min livs stil på ST. Men det finns ju tydligen folk som gör det, och man skrattar ju bara av att titta på dem. Underhållande!0158.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Trekkies 2 (Dokumentär):
Här får vi följa Star Trek-fans över hela världen, bland annat Tysklands Spock och en engelsman som förvandlade sin lägenhet till ett rymdskepp och annonserade ut den på internet för 2 miljoner dollar...

(Jag hittar inget klipp från denna)

Dokumentären får:
Och så gör dom det igen, de tyckte tydligen inte att de skämde ut sig tillräckligt i den första dokumentären. Man sitter även här och småflinar åt dessa nördiga nördar. Dessa människor har asså inga gränser och verka inte skämmas för nått. Denna är minst lika härlig som den första och minst lika underhållande. Och återigen känner man sig som den mest normala människan på jorden.

Dollhouse (2009-2010)

Photobucket
Dollhouse (Sci-fi/Action/Drama):
Caroline är en ung kvinna som har skrivit på ett kontrakt om att ge bort sitt liv under 5 års tid. Hon är nu Echo, en så kallad Active eller Doll. En Active/Doll har fått sina personligheter raderad för att kunna bli vem som helst och de hyrs av människor för att utföra jobb, brott eller bara förverkliga en fantasi. Mellan jobben rensas deras personlighet och de får då ett barns beteende och hålls gömda i en byggnad som kallas för The Dollhouse. Men Echo är speciell, för hon blir allt mer självmedveten.


Serien får:
Dollhouse är en underklassad serie och man måste ge den 4-5 avsnitt, för sedan blir den toppen. Men tyvärr så har inte alla det tålamodet och det är jävligt synd då detta är ett mästerverk, precis som de flesta serier av Joss Whedon. Det blir aldrig tråkigt då varje avsnitt innehåller en ny personlighet, jag tänker självklart på Echo's (Eliza Dushku) alla jag. Dollhouse kan dock bli något rörig då avsnitten är lite omkastade. Vi hittar pilotavsnittet, som aldrig visades på tv, på den fjärde skivan i säsong 1 instoppad bland extramaterialet. Sedan har vi det sista avsnitten i säsong 1 (Epitaph One, S01E13) och det sista i säsong 2 (Epitaph Two: Return, S02E13) som hör ihop och tar plats flera år efter resterande handling i serien. För att underlätta tittande borde man vänta och se dessa två avsnitten till allra sist, annars kan det lätt bli rörig. Dollhouse är serien som börjar något svagt med som blir stark med tiden och när vi når säsong 2 har tempot ökat och serien bli då som en drog som jag inte kan sluta att titta på. Detta är en riktigt bra serier som tar mig med storm och jag älskar ärligt talat allt som jag ser.

Photobucket

Kommande filmer, del 47

Photobucket


Conan - Barbaren ska tydligen den med få en remake, nått som jag i vanliga fall ger blanka fan i. Men nu höjer jag ögonbrynen för det är nämligen Jason Momoa, från Stargate Atlantis som ska få ta sig an rollen. Nått han säkert kommer göra strålade. Han har iaf lyckats med att dra till sig en tittare, mig.


Jag måste säga att det värmer lite i hjärtat när man får reda på att Ugly Betty har blivit nedlagd. För i vanliga fall så är det typ bara Sci-fi serier som läggs ner, men nu har de insett att Betty inte är så bra som de trott.


Att Gremlins ska få en remake har man tydligen känt till länge, men jag måste ha missat det (tror jag iaf). Men nya är att den ska bli i 3D. Så vi får väll vänta och se vad som händer.


Keanu Reeves som ska ha huvudrollen i sci-fi filmen Passengers, som är en kärlekshistoria på ett rymdskepp, och den börjar spelas in nu till sommaren. Och jag hoppas att han fått ordning på frissan till dess.


Föregående Artiklar:
Kommande filmer, del 46
Kommande filmer, del 45
Kommande filmer, del 44
Kommande filmer, del 43
Kommande filmer, del 42
Kommande filmer, del 41
Kommande filmer, del 40
Kommande filmer, del 39
Kommande filmer, del 38
Kommande filmer, del 37
Kommande filmer, del 36
Kommande filmer, del 35
Kommande filmer, del 34
Kommande filmer, del 33
Kommande filmer, del 32
Kommande filmer, del 31
Kommande filmer, del 30
Kommande filmer, del 29
Kommande filmer, del 28
Kommande filmer, del 27
Kommande filmer, del 26
Kommande filmer, del 25
Kommande filmer, del 24
Kommande filmer, del 23
Kommande filmer, del 22
Kommande filmer, del 21
Kommande filmer, del 20
Kommande filmer, del 19
Kommande filmer, del 18
Kommande filmer, del 17
Kommande filmer, del 16
Kommande filmer, del 15
Kommande filmer, del 14
Kommande filmer, del 13
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1