G-Force

78773.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
G-Force (Komedi/Action/Familjefilm):
G-Force är en grupp specialtränade marsvin som kämpar för att rädda världen när FBI helt plötsligt lägger ner deras avdelning. Men de små djuren låter sig inte stoppas av detta utan fortsätter med sitt uppdrag även om de har FBI hack i häl.


Filmen får:
Vi vuxna människor erkänner det sällan, men vi älskar barn filmer. Kanske inte alla av oss, men de som har kvar barnet i sig och ett sinne för humor borde gilla såna här filmer. Dessa söta som marsvin får mig att tänka på Tusse, mitt första husdjur jag hade när jag var liten. Och jag blir sur när snorungarna i filmen ens får lov att köpa djuren efter det de kläcker ur sig. Djurplågeri på hög nivå men säljaren säljer marsvinen ändå. Filmen påminner även lite om Transformers på sina ställen, vilket är rätt så kul. Och om man bortser från snorungarna så är detta en härlig film som får en att må bra. 

The Day After Tomorrow

Photobucket
The Day After Tomorrow (Äventyr/Drama/Action/Katastroffilm):
Professor Jack Hall har varnat oss för att en ny istid kan komma, men ingen ville lyssna. Men när våran jord plötsligt drabbas av dramatiska klimatförändringar utbryter paniken och Jack blir mannen som sitter på några av svaren. Samtidigt som han jobbar på att rädda mänskligheten får han beskedet om att hans son sitter fast på ett av världens mest drabbade område.


Filmen får:

Jag satt här och inbillade mig att jag redan sagt ett ord om denna filmen, men det hade jag tydligen inte. Jag har alltid gillar katastroffilmer, varför är jag dock inte helt säker på. Men det kan vara något med känslan dessa filmer ger oss och kampen om överlevnad. En aning överdrivna är de klart, och då menar jag att vissa tydligen kan överleva vad som helst medan andra dör som flugor. Men denna är ändå helt okej på den fronten, inte överdrivet överdriven. Spänningen är bra men det kunde vara lite mer romantik, så klart.

The Big C (S01E03) - There's No C in Team

Cathy jobbar på att få bättre kontakt med sina nära och kära när hon av en ren slump glider in på ett stödmöte för cancer sjuka.

Photobucket


Cathys försök att binda samman med familjen går ju mindre bra då alla binder samman med varandra utom med Cathy. Det är nästan så det gör lite ont i hjärtat på en. Avsnittet var lika bra som de övriga och jag hoppas att denna serien inte blir nedlagd som de flesta andra blir.