Kommande filmer, del 61

Det är tydligen hett med remakers nu får tiden. Har idéerna tagit slut då de inte tycks komma upp med nått nytt utan satsar på nyinspelningar. Näst på tur är tydligen filmen Commando från 1985 som då hade Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Denna gång ska det inte bli en lika biffig och våldsam person som tar in den rollen utan de ska inrikta sig mer på vapenkunskap.


Bill Murray dissar åter igen Ghostbusters 3 och kallar det hela för en myt. Han har tidigare sagt att han inte kommer medverka i en tredje film eller bara göra ett snabbt inhopp och i såna fall och låta sin karaktär dö i början av filmen. Och det håller han fast vid. Så hur ska han har det, är det en myt eller kommer det bli verkligt?


Filmen Splice kommer upp på bio ner i Usa den 4 juli, men om den kommer hit är ännu oklart. Filmen är skriven och regisserad av Vincenzo Natali som bland annat har gjort Cube. Jag personligen hoppas verkligen att den kommer hit, för den verka vara nått att vila ögonen på:Föregående Artiklar:
Kommande filmer, del 60
Kommande filmer, del 59
Kommande filmer, del 58
Kommande filmer, del 57
Kommande filmer, del 56
Kommande filmer, del 55
Kommande filmer, del 54
Kommande filmer, del 53
Kommande filmer, del 52
Kommande filmer, del 51
Kommande filmer, del 50
Kommande filmer, del 49
Kommande filmer, del 48
Kommande filmer, del 47
Kommande filmer, del 46
Kommande filmer, del 45
Kommande filmer, del 44
Kommande filmer, del 43
Kommande filmer, del 42
Kommande filmer, del 41
Kommande filmer, del 40
Kommande filmer, del 39
Kommande filmer, del 38
Kommande filmer, del 37
Kommande filmer, del 36
Kommande filmer, del 35
Kommande filmer, del 34
Kommande filmer, del 33
Kommande filmer, del 32
Kommande filmer, del 31
Kommande filmer, del 30
Kommande filmer, del 29
Kommande filmer, del 28
Kommande filmer, del 27
Kommande filmer, del 26
Kommande filmer, del 25
Kommande filmer, del 24
Kommande filmer, del 23
Kommande filmer, del 22
Kommande filmer, del 21
Kommande filmer, del 20
Kommande filmer, del 19
Kommande filmer, del 18
Kommande filmer, del 17
Kommande filmer, del 16
Kommande filmer, del 15
Kommande filmer, del 14
Kommande filmer, del 13
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Family Guy Presents:

Photobucket
Blue Harvest (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på filmen Star Wars: Episode IV - A New Hope där vi får se Peter som en fet Han Solo, Lois som prinsessan Leia, Chris som Luke Skywalker, hunden Brian som Chewbacca och Stewie som en liten men dödligt farlig Darth Vader.


Filmen får:
Jag är i vanliga fall inte ett fan till serier som Family Guy, men denna var jag tvungen att se för att de gjort narr av Star Wars. Tyvärr så fastnade jag inte helt för filmen och jag var därför en aning okoncentrerad. Visserligen flinade jag till här och där och jag kan ju säga att den är roligare än de vanliga avsnitt av Family Guy. Så filmen kommer undan med ett medelbetyg och det är ett plus att de gjorde en Star Wars variant av Dirty Dancing och det fångade lite av mitt intresse. På det stora hela så är filmen lite lagom underhållande och den går att se även om jag inte känner till Griffin karaktärerna vidare bra, men kanske är det så att filmen hade blivit roligare om jag hade haft koll på dom.Photobucket
Something Something Something Dark Side (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på filmen Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back och vi får återigen se familjen Griffin som diverse huvudrollsinnehavarna i Star Wars sagan. Vi får även se Chris the Chef som Yoda, Mort Goldman som Lando Calrissian och Giant Chicken som Boba Fett.


Filmen får:
Åter igen kunde jag inte koncentrera mig och fatta ett riktigt tycke för filmen, men som jag sa innan så är detta mer underhållande än de klassiska avsnitten. De kör på i samma stil som de gjorde i Blue Harvest och det blir några små skratt för min del men jag kan fortfarande inte avnjuta filmen till fullo. Åter igen kan det vara så för att jag inte känner till Griffin karaktärerna så väl, eller är det helt enkelt bara så att jag inte tycker om att de driver med mina Star Wars favoriter. I vilket fall som helst så är denna lika sevärd som den förra och kommer undan med ett medel betyg.Photobucket
It's A Trap! (Tecknad Parodi/Komedi/Sci-fi):
Detta är en parodi på Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi och vi får återigen se familjen Griffin ta sig an karaktärerna i Star Wars och göra detta till sin egna tolkning.


Filmen får:
Tredje gången gillt trodde jag, men icke sa Nicke. Jag kan fortfarande inte sitta spikad framför teven och koncentrera mig på filmen, utan jag skenar åter igen iväg och små tittar istället lite lagom på filmen. Precis som innan blir det några små skratt från min sida och jag kan nästa tycka om det jag ser, men ändå går filmen inte hela vägen hem. Star Wars ska man helt enkelt se som den är och inte i tecknad form. Men visst kan man se denna filmen ändå, det blir bara inte riktigt lika bra och underhållande. Men på grund av små skratten och små leenden så håller It's a Trap sig i samma anda som de övriga parodierna och kommer därför undan med samma betyg som de övriga.

Whip It

81033.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Whip It (Komedi/Drama):
Tonårstjejen Bliss som bor i en håla har verkligen inget glid i tillvaron. För hennes mamma handlar livet bara om skönhetstävlingar och för alla andra är Bliss osynlig. Ända tills hon dimper ner i en värld där hon äntligen kan vara sig själv, i storstadens våldsamma roller-derbys.


Filmen får:
Det har talats så väl om denna filmen, men jag kan inte fatta varför. För den är precis som vilken annan komedi/drama film som helst, inte speciell på något sätt med andra ord. Visst är filmen bra, men inte nått utöver det vanliga. Ellen Page höjdes upp över skyarna efter filmen Juno och här faller hon tillbaka i facket som inget-utöver-det-vanliga igen. Hon har en tendens att hamna i filmer som tar upp jobbiga familjer har jag nu insett, men jag kan inte tycka att denna är vidare rolig. Visst bildas det en tår i mitt öga någon gång under filmen, men nämn en film där det inte gör det (asså jag snackar om mig nu och inte resten av världen)? Så åter igen, inget speciellt men ändå bra på nått vänster. Går klart att se.