The Big Bang Theory: The Jiminy Conjecture

Då har man sett det andra avsnittet av säsong 3 på den bästa serien enligt mig, iaf den bästa om ni frågar mig juste nu. Imon kan det va en annan. Men gu så skön denna serie är! Ska så inhandla en mega box av denna när den är slut och om det kommer en sådan vill säga.

Penny och Leonard försöker få sitt "förhålladen" att funka, medans Sheldon och Howard sätter en serie tidning på spel när de slår vad om vilket slags syrsa det är som har invaderat deras lägenhet.

Photobucket

Photobucket


Självklart ett alltid lika stårlande avsnitt. Denna serien kan asså bara inte bli tråkig, det är tydligen helt omöjligt. Och Sheldons försök till att skämta är så dåliga så man flabbar ihjäl sig.

Jennifer's Body

jennifers_body_movie_poster.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Jennifer's Body (Skräck):
När småstadstjejen Jennifer blir besatt av en demon går hon från att vara high school ond till att bli en blodtörstig, ond bitch som specialiserar sig på att mörda sina manliga klasskamrater.Filmen får:
Jag råka ju vara ett litet fan till Megan Fox. Men här visar hon dock att hennes skådespelar talanger inte är så stora. Efter att sett denna filmen är det klart för mig att hon enbart har lyckats på grund av sitt vackra yttre. Men det är okej. Filmen i sig är nästan lite pinsam, men pinsam på ett bra sätt. Den är ju långt ifrån super bra, men den duger gott och väl. Finns ju bättre skräckisar där ute kan jag lova. Men jag antar att de flesta killar gillar den omtalade hångel scenen mellan Amanda Seyfried och Megan Fox, så ni män lär ju inte gnälla under de 30 sekunderna i alla fall. Men som sagt, filmen funkar och är lite underhållande.

Good / Bad Hair Day

Först så färgade jag det rött. Och igår fick jag för mig att klippa av en del av det med.
Jag pratar alltså om mitt hår.

Photobucket842_Kashmir_Rod__pboxx-pixelboxx-94.jpg image by AFreakLikeMe_blogg


Och bara för detta så har jag nu fått lägga 779 kr på en jävla platt/locktång (Babyliss iCurl). För jag vågar fan inte riskera att jag får en afro när jag tvättat det.

Photobucket


Jag har visserligen både en en plattång och en locktång sedan innan. Men de båda var så billiga och skräpiga så de funkar inte på mitt hår. Lockar man det så håller det i en timme om man ha tur, och ta jag sen plattången så blir det inte ens platt. Så därför fick jag inhandla en allt-i-allo.