Kommande filmer, del 24

Photobucket

Det är inte bara Predator som ska förnyas, nu e det nästan klart att Alien ska få en 5:e film. Det sägs att de ska utgå från det första konceptet, asså ett skepp med besättning och en Alien. Vilka som kommer medveka är självklart inte klart, men vi får ju hoppas på att Sigourney Weaver kommer tillbaka i rollen som Ripley, för annars kan de lika väl skrota detta projekt.


Snart kommer en ny sci-fi film med Jared Leto i en av rollerna. Filmen som heter Mr. Nobody verka va lite i det rörigaste lagret, men den kanske ändå är sevärd. Den kommer upp på bio nån gång under oktober eller november detta året.Föregående Artiklar:
Kommande filmer, del 23
Kommande filmer, del 22
Kommande filmer, del 21
Kommande filmer, del 20
Kommande filmer, del 19
Kommande filmer, del 18
Kommande filmer, del 17
Kommande filmer, del 16
Kommande filmer, del 15
Kommande filmer, del 14
Kommande filmer, del 13
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

Make It Happen

Makeithappen.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
Make It Happen
(Drama):
Lauryn en tjej från en småstad tar sig till Chicago för att komma in på The Chicago School of Music and Dance, men misslyckas. Istället får hon jobb på en club vars dans är mer åt det strippande hållet, men drömmen att komma in på skolan finns fortfarande kvar.


Filmen får:
Ibland är det så att min kvinnliga sida tittar fram och jag sliter mig från sci-fi:en, och just då e det sånna här filmer jag älskar. Älska musiken, älskar dansen och kärleken. Men tyvär så e detta bara ett tappert försök att återskapa Save The Last Dance, för detta påminner en hel del om dåde den filmen och om Step Up. Iofs så är det samma nisse som skrivet alla 3 filmen, så det e ju inte konstigt. Detta blir klart inte lika bra, men det duger gott och väl för mig iaf.