The Last Sentinel

74795.jpg image by AFreakLikeMe_blogg
The Last Sentinel
(Action/Sci-fi):
Den perfekta soldaten, utan känslor, rädsla och känner ingen smärta, skapades för att skydda civilisationen. Allt va frid och fröjd tills de blev den perfekta fienden. En soldat vid namn Tallis räddar en vacker rebel, som sen hjälper honom i striden för männskligheten.


Filmen får:
Detta är B:igt värre! Herre gu så B det är! Och inte vidare bra heller. Vilket klart gör mig förbannad då filmen inte va så billig. Jag måste sluta köpa filmer p.g.a att mina favo skådisar e med i dom, i detta fallet Katee Sackhoff, som inte ens gör sig själv rättvis i filmen. Näää jag kan ju inte säga att denna fångande mitt intresse, då jag bara hade ett halvt öga på tven. Så betyget blir kanske inte rättvist. För så har jag gjort innan, sett en film, sagt att den va dålig och sen sett om den och gett den en ny chans som visat att den va lite bättre än vad jag en gång sa. Så denna ska få en chans till, men inte nu. Kanske om några månader. Om mitt beslut ändras så får jag så glatt skriva om detta. Men nu, nu är den rätt så rutten och jag skulle ju inte rekomendera den heller.

Mini boxen är här!

Och jag e sur på posten!
Jag ha bett om att få aviseringen via sms, men det fattar de ju inte. Så de skickar en jävla avir på det gamla omoderna viset. Vilket betyder att min fina box kunde ha hämtats ut igår, men det gick ju fan inte då jag fick lapp fan först i dag.
Men nu e den här i mina händer, den lilla Sex and the City sko-kartongen. Och den är så söt! Så liten! Hela serien ner packade i en liten karton som typ är rosa och svart.
Så tittandet har börjat, och fan va ful Sarah Jessica Parker (eller va hon nu heter) va i början av denna serien. Hon ser ut att va 20 år äldre än vad hon är i dag. Men boxen är ändå snygg, kanske för att hennes fula tryne inte finns på den.
Så nu känns det bara lite sketet att filmen inte finns med i boxen, för har man serien så vill man ju ha boxen. Så när den är nere på 20 spänn eller nått så får man väll inhandla den me. Måste ju komplettera min serie, så klart.

Photobucket

Ett litet problem har dock uppstått när det kommer till att fullboda min serien. Vilken av filmen ska jag ta, när det blir rea då så klart. För den finns i 3 olika utgåver, nämligen dessa:
 
      

Jag gillar den 1:a bäst, den e snyggast men passar dock inte så bra till kartongen.
Den 2:a går väll me ann och den passar ju bäst till serie boxen.
Den 3:e är en förlängd verstion av filmen, men den e ju för jävla ful. Så några extra minuter ger jag nog fan i.
Så valet står asså mellan 1:an och 2:an. Fast ni ska se, när de väl kommer ner i pris så har väll de två snygga utgått och då får man bita ihop och ta den fula.
Men jaja, den dagen den sorgen. Eller den besluts ångersten som det kommer bli här. Men om man ha tur så blir bara en på rea och då kommer jag klart lägga väntarna på den utvalda.

I Could Never Be Your Woman


I Could Never Be Your Woman (Komedi):
Rosie är en ensamstående mamma på 40 år som jobbar som producent till en tv-serie ingen vill se. Serien behöver nya krafter och det är då Rosie hittar stjärnskottet Adam, en 29 åring som går hem hos tittarna. Men det är inte bara hos tittarna Adam går hem, för han får även Rosie på fall.


Filmen får:
En söt och charmig komedi som precis funkar. Dock så är tönt faktorn rätt hög ibland, vilket inte bådar gott. Därav ett medel betyg av mig. Det gör nästan ont att erkänna det men tyvärr så får snor ungen mig att skratta ibland, och jag vill inte skratta åt snor ungar som försöker va roliga. Nu försöker hon iofs inte va rolig, det e bara hennes dumma komentarer som får en att dra på smile banden. Alla kvinnor önskar de vore yngre när de passerar en viss ålder, så är det även i denna filmen, fast Rosie tar steget längre och dejtar en som är värsta barnrumpan. Kul ibland, men inte så man skrattar ihjäl sig. Duger väll antar jag.