Kommande filmer, del 13

Linda Hamilton, känd som Sara Connor i Terminator och Terminator: Judgment Day, kommer kanske höras eller synas i filmen Terminator Salvation, fall nån är intresserad.


Total Recall från 1990 med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen ska få en remaker. Men vilka som ska medverka i filmen är ännu inte klart.  


Det rycktas även om en 3:e Transformers film, men om det ligger nån sanning i detta vågar jag inte säga. Men iofs så har Shia LaBeouf skrivit på för 3 filmer, så det kanske stämmer.


Det ska tydligen även komma en film som bygger på spelet Warcraft. Om allt går enligt planerna så kommer filmen under 2011. 


Det går slött för serien Stargate Universe, men de har tydligen hittat alla sina skådisar nu iaf, och 2 av dem va är ju helt okej heta. Iaf.. Dessa kommer vi få se i SGU:

RobertCarlyle.jpg picture by Starbuck_Star
Robert Carlyle
 
som Nicholas Rush

JustinLouis.jpg picture by Starbuck_Star
Justin Louis
 
som Everett Young

BrianJSmith.jpg picture by Starbuck_Star
Brian J. Smith
 
som Matthew Scott

AlainaHuffman.jpg picture by Starbuck_Star
Alaina Huffman
 (Alaina Kalanj)
som Tamara Johansen

DavidBlue.jpg picture by Starbuck_Star
David Blue
 
som Eli Wallace

ElyseLevesque.jpg picture by Starbuck_Star
Elyse Levesque
 
som Chloe Armstrong

JamilWalkerSmith.jpg picture by Starbuck_Star
Jamil Walker Smith
 
som Ronald Greer

Ming-Na.jpg picture by Starbuck_Star
Ming-Na
 
som Camille Wray

LouDiamondPhillips.jpg picture by Starbuck_Star
Lou Diamond Phillips
 
som Telford

Och ev.
JeffreyBowyer-Chapman.jpg image by Starbuck_Star
Jeffrey Bowyer-Chapman

som Darren Becker 

 
Föregånde Artiklar:
Kommande filmer, del 12
Kommande filmer, del 11
Kommande filmer, del 10
Kommande filmer, del 9
Kommande filmer, del 8
Kommande filmer, del 7
Kommande filmer, del 6
kommande filmer, del 5
Kommande filmer, del 4
Kommande filmer, del 3
Kommande filmer, del 2
Kommande filmer, del 1

The Mist

themist.jpg image by Starbuck_Star
The Mist (Rysare):

David Drayton och hans unga son Billy ingår i en stor grupp livrädda människor som blir fångade i ett snabbköp efter att en märklig och utomjordiskt tät dimma dragit in över den lilla staden. David är den förste som inser att dimman döljer något, något dödligt som smyger omkring och vakar över dem, något skräckinjagande och omänskligt. Deras överlevnad är helt beroende av viljan att samarbeta, men är det möjligt, sett till den mänskliga naturen? Allt eftersom får förnuftet stiga åt sidan till förmån för fruktan och David börjar undra vad som skrämmer honom mest, varelserna utanför eller människorna vid hans sida?Filmen får:
Denna film får mig att tänka på Starship Troopers. Och varför får den mig till att tänka på den.. Ja, inte vet jag. Men det kan ju absolut inte va för de stora feta insekterna som kommer för att typ ta över vår jord. (Jo klart som fan att det e fall nån inte fattade det.
Men iaf, förutom att detta va en look a like så var den väll okej. Jag hatar insekter, speciellt om de e stora och vill döda mig (som även små insekter tycke vilja iofs). Men filmen va väll inte vidare otäck, förutom när spindlarna kom. Hatar spindlar, e fan livrädd för de äckliga små, i detta fallet stora, krypen. Men filmen känndes rätt billig av nån anledning och det va inte special effekternas fel, utan mer att filmen typ utspelade sig på ett och samma ställe.
Jag va även snabb med att hitta ett har objek, förutom insekterna då så klart. Nämligen Mrs. Jesus herself. Fan va jag hatar människor som e så troende att de inte kan se sitt egna bästa. Speciellt denna kärringen då, som offra andra för att rädda sitt egna skin. En sak att man vill överleva, men man ger fan inte liv till djävulen för det, eller va man nu ska säga att hon gjorde.
Jaja, filmen e väll medel måttig. Varken bra eller dålig typ, men den duger.

I'm a Cyborg, but that's Ok

ImaCyborgbutthatsok.jpg image by Starbuck_Star
I'm a Cyborg, but that's ok (Drama/Komedi):
En ung kvinna som tror sig vara en mördarrobot läggs in på psyket där hon träffar andra med liknande besvär. En dag faller hon för en man som på står sig kunna stjäla folks själar...


Filmen får:
Detta är då en konstig liten film. Men man sitter och flinar lite ibland bara för den e så freak:ad. Kan folk verkligen bli så metalt rubbade få den mig att undra. För Young-Goon tror sig vara och ser sig som en Cyborg. Big time psyksjuk med andra ord. Dessa griller i huvet har nog hennes mamma nått att göra med, för hon e då me lite konstig. Filmen i sig är helt okej, men jag har svårt för filmer som inte har engelskt tal, för då måste man sitta som klistrad framför tven och läsa var ända ord. Vilket jag har svårt för, så jag hängde inte alltid med. Jag måste ju surfa på nätet samtidigt som jag ser film, och tack vare språket blev det en hel del: What? Filmen har även en liten kärleks historia inbunden. En konstig sådan så klart, men ändå mysig. Men som sagt, bortsett fårn det va det en bra film. Och nått som vi alla borde ha i tankarna, vi kan alla flippa över och bli precis lika dana som Young-Goon.