Dagens knapp-tryck....

Jag måste asså lägga va me dessa dumheter.. nu har jag råkat trycka på köp knappen på Discshop igen! jag blir ju urfattig.
Men jag va bara tvungen att ta tillfället i akt nu när den fanns, vågade inte vänta för de andra 2 gg jag gjort det så har ju fanskapet utgått ur sortimentet..

Först skulle jag köpa denna, men den utgick:
Stargate SG-1 season 1-10 

sen kom denna, men den utgick ju fan innan den blev köpbar:
stargate

Å nu kom denna (Lika dan som föregående men svart å innehåller båda filmerna, så denna finna box kommer till mig i mitten av nästa vecka:
Stargate SG-1

ett litet plus e ju att den e billigare än sina föregående. första boxen kostande nästan 3995:- om jag inte min fel.
den andra kostande typ 2995:-
å denna som jag lagt vantarna på kostar 2595:-
jag blir så jävla fattig.. men det e det värt. få dra in på nått annat .. få helt enkelt hälsa på my folks extra mycke denna månaden.. så slipper jag lägga pengar på nått så tråkigt som mat.

Iaf, innan jag "råka" trycka på köpknappen va jag å handlade just nått så tråkigt som mat. å då råka mina ögon självklart fastna på en film när jag gick förbi den hyllan, så det fick bli 2001: A Space Odyssey me.. ajaj.

2001.jpg 2001 image by Starbuck_Star

men nu har jag lovat mig själv att ta mig i kragen å inte köpa en film förän i januari.. 
men iofs så kommer det massa filmer till mig denna månaden.. det e farligt det där med förhandsbokning...
jaja skit samma.

Dark Angel (2000–2002)

 photo da.jpg  photo DA2.jpg
Dark Angel (Sci-fi/Action/Drama):
Max är en mänsklig prototyp med genetiska förbättringar. Efter att ha rymt från sina militära handledare, jagas hon genom 2000-talets gatuliv. När Max försöker fly från förföljarna och återförenas med sina överlevande "syskon" kommer Logan Cale till hennes hjälp. Logan är en cyber-journalist som kämpar mot korruptionen och även om Max till en början nobbar Logans försök att värva henne till sitt korståget, bidrar hon till sist med sina unika förmågor i kampen mot de hänsynslösa makthavarna i det nya årtusendet.
Det finns ingen redig trailer till serien så ni får nöja er med "intro låten":
 
 
SERIEN FÅR:
Dark Angel är en serie som jag verkligen gillar och det är inte bara för att den råka innehålla 2 eller 3 av världen hetaste människor (enligt mig), men det är kanske lite hjälp på traven. Utan nu är det så att jag råka gillar den smutsiga framtids skildring som vi här få se. Året är 2019, om jag inte mins fel, och de fattiga människorna få leva smutsigt och kämpa för småsaker som mat, vatten, bensin, bostad och jobb medan de rika har det hur bra som helst. Precis som idag med andra ord. Dark Angel är serien som gav Jesscia Alba, som vi ser i huvudrollen som Max, sitt stora genombrott och det är hon värd. Kemin mellan henne och Michael Weatherly, som vi ser i rollen som Logan, är helt fantastisk och jag köper alla små bitar av deras förhållande. Det kan ju inte heller ha skadat att de båda var förlovade i verkliga livet när serien filmades. Dark Angel fick visserligen bara 2 säsonger innan den blev nerlagd, men bakom serien står ingen mindre än James Cameron som även gett oss alla Terminator filmer och dess serie och det säger ju inte så lite. Mitt tips till er gott folk är att kasta ögonen på Dark Angel så fort ni bara kan, för detta är en serie som man inte få missa!
 
Och så ska ni få lite ögongodis som finns med i serien.
 
Jessica Alba:

Jessica Alba

 
 
Michael Weatherly:

Michael Weatherly

 
 
Och Jensen Ackles:

Jensen Ackles 1