Följ "The Movie Freak" hos Blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin
 
Jag upptäckte att min blogg finns registrerad under www.aFreakLikeMe.blogg.se hos blogglovin och även om det är bloggens ursprungliga adress så vill jag inte att den adressen ska synas. Så nu gör jag ett försök till att "lägga beslag på" www.TheMovieFreak.se istället och jag hoppas jag kommer lyckas föra över mina följare till den istället. Annars är det bara för er, mina följare att klicka på länken här ovan.

Sponsorer

Filmbloggen A Film and TV Freak Like Me är i samarbete med följande sponsorer:
 

 
The Walt Disnet Company Nordic
DreamWorks
Nordisk Film
 
Ett stort TACK till er alla.
 

Intresserad av ett samarbete och att sponsra min sida?

Kontakta mig via mejl:

 
 

Välkommen till A Freak Like Me

Från början var detta en blogg som kryllade av massa personliga inlägg men de flesta av dom inläggen är nu radera för att göra bloggen till vad den egentligen är, en film- och serieblogg som blandar recensioner med film- och TV-nyheter och andra nördiga saker.

Alla kategorier finns fortfarande kvar i bloggen och lika så en del enstaka personliga inlägg. Men på det stora hela så kretsar bloggen nu enbart kring film och andra nördiga saker.

De personliga inläggen som kretsar kring mitt liv och mina tankar är antagligen raderade eller flyttade till min låsta blogg The Dark Side: The Inside Of The Black Heart.

Rodney/John

Cookies in Love