Sorority Boys (2002)

Sorortiy Boys
Sorority Boys (Komedi):
Dave, Adam och Doofer vaknar upp i sin studentkorridor efter en vild fest och inser att deras studentförenings partykassa har har blivit stulen. De blir nu anklagade för för stöld och jagas ut ur huset. Så för att slippa bo på gatan väljer de att klä ut sig till kvinnor och nässla sig in i tjejerna studenthus samtidigt som de leta efter den sanna boven.


Filmen får:
Denna filmen är en sådan helgalen komedi som jag bara avgudar. Jag vet inte hur många gånger jag har sett filmen men den få alltid mig att brista ut i skratt. Även om den kom 2002 så fungerar den än idag och den är dessutom bra mycket bättre än många andra nya komedier. Det jag gillar med filmen är att vi få se pojkarna kämpa sig fram i skolvärden utklädda till kvinnor och de inser att det inte alltid är så lätt att vara tjej om man inte är av den snygga och vackra sorten. Filmen framkallar nästan några obehagliga minnen från högstadietiden men de skjuter jag åt sidan och njuter av filmen. Filmen är i vilket fall som helst riktigt underhållande och skrattframkallande. Den kanske inte går hem hos de riktigt vuxna typerna men för en sådan som mig passar den utmärkt.

Måndag...

Jag är onormal..
Jag har ju semester och ska kunna sova bort hela dagen.. Men vad händer?!?!?
Jag vaknar varje dag vid 10-11 någon gång och är hur pigg som helst..
Och det borde jag inte vara. För jag har inte lagt mig fören kl 05 så jag borde vara död. Men nej nej...

Så är det alltid. När jag är ledig har jag inga problem med att stiga upp, men när jag ska jobba, då få jag ställa 4 st väckarklockor även om jag inte ska börja jobba fören kl 14 för då kan jag sova dygnet runt om det skulle vara så..

Jag måste erkänna en sak..
Jag har ett beroende. Ett stort beroende.. Nämligen filmer, att köpa filmer...
Jag fick en chock när jag kollade mitt konto på Discshops sida. Under 6 månader har jag köpt film för 11 000..
Ojda.. Men okej, det är ju inte bara till mig.. Av de 11 000 kronorna så är säkert 3000 kr pappas. För han har med ett filmberoende. Kanske inte lika stort som mitt men ändå..
Jag  väntar bland annat på att dessa filmer ska dyka upp i brevlådan, får dom när den Jumper släpps vilket är den 16/7..Men det är inte bara dessa jag väntar på.. 
För jag kollade även min önskelista som jag ha lagt in på Discshop. och där finns filmer för 53 000:- Och detta är filmer som jag har planer på att köpa. Ja, inte alla på en och samma gång, men jag plockar lite från den listan då och då. Och det värsta är att listan bara växer..
Och sen få jag en sån press på mig, för jag har haft en serie liggande i önskelistan i 3 år nu men inte orkat köpa den. Och nu har jag värsta ångesten. För nu ha serien utgått ur sortimentet och den tillverkas inte längre.. Vilket suger.. 
Sci-fi är inte bara ett beroende, det är en livsstil.

SciFi geek

Dagens snygging

Måste slänga in en länk till min tråd i Tv6 forum, tråden där jag dagligen lägger in 4-8 bilder på någon Sci-fi snygging och eftersom jag inte orka skapa en dagens snygging blogg så få ni titta där: Dagens snygging från veckans sci-fi/fantasy serie.
 
Här kommer några smakprov på snyggingarna som ni kan se i den tråden (klicka på bilderna för att få se dom i större storlek):
 
(Katherine Heigl, Jason Behr och Majandra Delfino från serien Roswell)
 
 
(Jamie Bamber,  Grace Park, Michael Trucco, Katee Sackhoff och Tricia Helfer från serien Battlestar Galactica)
 
 
(Joe Flanigan, Jewel Staite och Jason Momoa från serien Stargate Atlantis)