Gen-Y Cops (Tejing xinrenlei 2)

Gen-yCops.jpg image by Starbuck_Star
Gen-Y Cops Orginaltitel: Tejing xinrenlei 2 (Action):
En asiatisk polisstyrka, Generation Y Cops, är tillsammans med amerikanska agenter samlade för att testa roboten, RS1 Crime Fighter Unit, under stritsförhållande. Hong Kongs gängstyrda kvarter ska rensas upp. Men personliga uppgörelser och nationella intressekonflikter hotar arbetet. Och när sedan någon tar kontroll över den stridlystna roboten släpps helvetet lös på stadens gator...


Filmen får:
Detta e faktist en uppföljare till en film som heter Gen-X Cops, men den finns inte i sverige. Vilket e lite synd för denna filmen, asså Gen-Y Cops e faktiskt riktigt rolig emellan åt. Asiater kan konsten me att skoja till det. Barnsliga skämt som jag iaf flinar till å de överdriver det mesta de gör vilket gör att det blir ännu roligare. De två poliserna e dock lite svårt att sätta en ålder på bara. Just för att de beter sig som 14, men de måste ju va 25-30 eller nått.
Detta e iaf en av de bättre filmerna jag sett på ett tag nu, bra å rolig (som sagt) men med lite B specialeffekt, vilket gör det ännu roligare. Nu ska detta iofs inte va en komedi, men jag ser det som en Action sc-fi komedi. Helt klart sevär dom man gillar Asiatiska filmer som inte bara e kampsport. För sånna filmer hatar jag, men detta, det e bra. Lite pang pang å kick some robot ass.

Chicago Massacre: Richard Speck

ChicagoMassacre-RichardSpeck.jpg Chicago Massacre: Richard Speck image by Starbuck_Star
Chicago Massacre: Richard Speck (Thriller / Skräck):
(Filmen är baserad på en verklig händelse i Chicago, natten till den 14 juni 1966)
8 kvinnor, som studerade till sjuksköterskor, hittas mördade på ett boende för studenter. En överlevande hittas och polisen börjar utreda det hela och kommer närmare och närmare mördaren. I takt med själva utredningen får vi se vad mördaren,
Richard Speck, hade för sig under mord kvällen och ta del av hans liv där efter.


Filmen får:
Denna film ska visst vara filmad på enbart 10 dagar, så det höjer ju den en del. För med den vetskapen blev filmen rätt okej då det annars tar minst 3 månader att göra en film. Filmen är inte skitbra direkt, men det går att se. Filmen är inte vidare otäck, utan mer obehaglig. Corin Nemec som vi ser i rollen som Richard gör det lysande och han fångar psykopat vibbarna bra. Lite jobbigt dock att filmen hoppar i tiden, för jag tycker det gör filmen lite rörig och svår att hänga med i. Nja, se den, se den inte. Det spelar ingen roll. Jag såg den för Corin Nemec's skull.

Jurtjyrkogården 1-2 (Pet Sematary 1-2)

Dessa gamla goa filmer gick på tv ikväll igen å jag bestämde mig för att se om dem, va ju så där 12 år sen jag såg dem eller nått.

Petsematary-Jurtjyrkogrden.jpg Pet Sematary image by Starbuck_Star
Jurtjyrkogården Orginaltitel: Pet sematary (Skräck):

För många familjer innebär det en ny början i livet att flytta. Men för familjen Creed verkar det vara början till slutet. De har nämligen precis flyttat in bredvid en plats byggd av barns krossade drömmar, Jurtjyrkogården. Det är en liten bit mark som döljer en mystisk indiansk begravningsplats med kraft att återuppväcka de döda. Stephen King, det makabras mästare, tar dig och familjen Creed till helvetet och tillbaka (men familjen Creed har bara en enkelbiljett). Guidar gör den hjälpsamme, äldre grannen Jud Crandall, som känner till livets hemligheter, men har sett så mycket att han vet att döden ibland är att föredra.Filmen får:
Ja, den va ju inte så otäck som jag minns den, kan ju bero på att jag inte e 12 år längre. Men den där hälsena scenen va fortfarnade lika otäck å man kände fortfarande smärtan, jävla snorungar asså. inte ens när de e döda e de lugna å snälla. Men jag har kommit fram till att man kan inte kalla Stephen King för skräckmästare för Alien e då bra mycke otäckare. Å många av hans filmer e bara sega å tråkiga. Men denna e klart e av de bättre. Låt de döda va död säger jag bara.
Men filmen e underhållande å det gör fortfarande ont i min hälsena. Har ni inte sett denna klassiker så borde ni göra det, för den e en del av den mänskliga utveckligen när det kommer till filmer. Å jag hoppas verkligen inga djur kom till skada under filminspelningen, för gjorde de det så kommer Stephen få smaka på sin egna medicin.31841.jpg Pet Sematary 2 image by Starbuck_Star
Jurtjyrkogården 2 Orginaltitel: Pet sematary 2 (Skräck):

Veterinären Chase Matthews flyttar efter hustruns död tillsammans med sin 13-årige son Jeff till Ludlow för att börja ett nytt liv. Jeff trakasseras av sina jämnåriga i grannskapet och blir vän med en annan enstöring, Drew Gilbert, som lever i ständig skräck för sin elaka styvfar Gus. Efter att Gus kallblodigt skjutit ihjäl Drews älskade hund begraver pojkarna den på byns indianska begravningsplats, en plats som sägs ha krafter att få de döda att återuppstå. När ondskan vaknar till liv inser pojkarna att det ibland är bäst att inte utmana ödet.Filmen får:
Denna filmen gjorde mig först arg, riktigt jävla arg. Jävla snorungar! Eller jävla Tonåringar rättare sagt, att de kan va så jävla elaka. Jeffs mamma har precis dött å de tar hans kattunge. Hade de gjort så me mig så hade de inte levt länge. Efter ilskan så kom ännu mer ilska som snabbt går över till nått som gör så ont å få mig att gråta som ett litet barn. Drew's styvpappa dödar hans hund, Zowie, å sånt klara jag inte. Jag vill bara slå ihjäl gubbfan, för man skadar eller dödar inte oskyldiga djur. Så den första halvtimmen av filmen e inte skräck för fem öre, utan en hemsk drama film. Visst, djur kan dö, men de ska inte bli mördade. Olykor å sjukdommar kan jag accseptera men inte mord.  I vilket fall som helst så kommer ju  Zowie tillbaka för att hämnas. Å jag kan bara njuta. Hämden e ljuv... för en stund...  
Tillskillnad från förra filmen så bygger denna på grymhet, den förra va mer olycka. Så det gör den enkel att hata, den e inte otäck utan grym, som i grymt elak. Men även om man hatar filmen så e den ändå mer fängslande än den första, inte lika seg. Men gu va arg å ledsen jag va när jag såg den.. Men den lämnar ju iaf en känsla..