Ghost Rider (2007)

Photobucket 
Ghost Rider (Action/Fantasy/Thriller):
När Johnny får reda på att hans pappa är döende i cancer kommer Djävulen själv med ett erbjudande som han inte kan motstå. Johnny skriver på ett kontrakt som i utbyte mot hans själ kommer göra hans far frisk som en nötkärna, men det finns en hake.
 
 
FILMEN FÅR:
Filmen Ghost Rider är inte en utav mina Marvel favoriter utan jag hade hellre sett att den tillhörde ett annat serieförlag, som t.ex DC Comics som i mina ögon är ett förlag som ger oss de något sämre superhjälte filmerna. Men nu är det tyvärr inte så och därför anser jag att Ghost Rider är en avstickare som sticker ut på sin egna lilla resa med hjälp av en brinnande motorcykel och med en förare som även han brinner.
 
Photobucket
Ett brinnande skelett med sitt djävuls-åk
 
Detta var inte första gången som jag såg Ghost Riden och jag vet inte varför men jag hade helt enkelt svårt för att fastna för filmen denna gången vilket gjorde det lite extra svårt att ta sig igenom den. Min blick skenade iväg mot datorns håll medan filmen rullade på i bakgrunden samtidigt som jag gjorde allt i min makt för att slänga ett öga mot teven emellan åt, dock utan större framgång. Även om jag faktiskt gillar Nicolas Cage, som vi här ser i rollen som självaste Johnny Blaze/Ghost Rider, så lockar inte Ghost Rider mig för fem öre och då tyckte jag ändå om filmen när den kom ut 2007. Men så är det tyvärr inte längre och nu ser jag Ghost Rider som en rätt så tråkig och ointressant film. Men mitt i all soppa så finns det ändå någon grönsak som smakar lite extra gott och mot all förmodan så lyckas jag snappa upp delar utav handlingen. Men det kan ju även bero på mitt minne sedan en tidigare upplevelse.
 
Photobucket
Too cool for school.
 
Det som retar mig mest är nog ändå att jag misslyckas med att tycka om en Marvel film. För dessa filmer är ändå några som jag bruka tycka om, mer eller mindre i alla fall och denna gången går det dock inte alls vidare bra. Jag försöker och jag kämpar men Ghost Rider förblir ändå en rätt så töntig upplevelse med en karaktär jag inte alls kan känna för eller med. Men det är trots allt ändå en Marvel film och därför tillåter jag inte mig själv att hata den. Men jag tycker inte heller om filmen och då finns här ändå en lite kärlekssaga med under ytan.
 
Photobucket
Lite kärlek skadar aldrig, men det gör inte heller någon nytta när det kommer till Ghost Rider.
 
 *Betygssystemet

Kommentarer
Nathalie säger:

Jag började se denna filmen men fick aldrig sett klart den...kunde liksom inte ta den på allvar, den var ju jättedålig. Iaf första delen :P

Svar: Jo, den är rätt dålig. Men jag gav den extra poäng för att det är en Marvel film och jag kan inte fatta att jag tyckte den var "så bra" för några år sedan.
...Liiinna

2012-07-17 Kl: 17:31:14
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: