Husdjurens hemliga liv 2

Husdjurens hemliga liv 2:
Terriern Max försöker hantera livsförändringarna som involverar att hans ägare är nu gift och har ett litet barn vid namn Liam, ett barn som Max har ett så stort behov av att skydda vilket har lett till att han har utvecklar ett nervöst tick. På en familjeresa till en bondgård växer Max ångest, men han får där hjälp av Rooster som pushar Max till att finna sin inre alfahane och ge Liam lite mer frihet. Samtidigt hemma i stan försöker Gidget rädda Max favoritleksak från en kattfylld lägenhet med lite hjälp från hennes kattvän Chloe och kaninen Snowball blir anlitad av hunden Daisy som vill rädda tigern Hu som hålls fången i en cirkus.
 
 
BETYG och FILMRECENSION:
Husdjurens hemliga liv 2 (originaltitel: The Secret Life of Pets 2) är uppföljaren till filmen med samma namn (om man bortser från siffran 2) och den är en så gott som helt fristående från sin föregångare, vilket är ett plus i kanten för en senildement "åldring" som mig.
 

Hunden Max (eng. röst av Patton Oswalt) har blivit sjukligt beskyddande över familjens barn vilket leder till ett veterinärbesök.
 
Filmen bjuder precis som sist på söta och storögda djur som får mig att dö söt-döden medan mitt hjärta smälter som is på en het sommardag, och jag sitter bokstavligt talat och myser mig igenom hela filmupplevelsen samtidigt som jag känner en enorm lycka. Det hela är nämligen både sött och mysigt, underhållande och roligt och även berörande vilket resulterar i den perfekt mixen. 
 

Gidget (eng. röst av Jenny Slate) tar hjälp av katten Chloe (eng. röst av Lake Bell) när hon råkar bli av med Max favoritleksak som hon hon skulle passa medan han är iväg...
 
Nu må visserligen Husdjurens hemliga liv 2 vara en barn- och familjefilm men så länge man gillar djur så går även denna hem hos oss vuxna individer samtidigt som den då också snuddar vid våra hjärtan, och några av de filmreferenser som blinkar förbi är också något som enbart vuxna kommer förstå.
 

... och Daisy (eng. röst av Tiffany Haddish) anlitar kaninen Snowball (eng. röst av Kevin Hart) för att rädda tigern Hu.
 
 

FILMINFORMATION:

 
Originaltitel: The Secret Life of Pets 2.
Svensk titel: Husdjurens hemliga liv 2.
Tagline: "They still have their secrets".
Genre: Animerad Familjefilm, Komedi, Äventyr.
Skådespelarröster (Engelska): Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Tiffany Haddish, Lake Bell, Dana Carvey, Bobby Moynihan, Hannibal Buress m.fl.
Regissörer: Chris Renaud och Jonathan Del Val.
Speltid: 86 min (Blu-ray).
Originalspråk: Engelska (även dubbad till svenska).
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 7 år.
Premiärår: 2019.
Sv. Biopremiär: 5 Juni 2019.
Distributör: Universal.
DVD och Blu-rayrelease: 18 November 2019.
Köp filmen på DVD hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (DVD): Includes 2 mini-movies: Super Gidget and Minions Scouts + 70 minutes of Original Content including Deleted Scenes & More.
Köp filmen på Blu-ray hos: Cdon eller Discshop.
Köp filmen på Blu-ray 3D hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (Blu-ray och Blu-ray 3D): INCLUDES 2 MINI-MOVIES: Super Gidget and Minions Scouts + 80 minutes of Original Content including Deleted Scenes & More.
 
 
 
FILMSERIEN BESTÅR AV:
  1. The Secret Life of Pets (2016).
  2. The Secret Life of Pets 2 (2019). 
 

 
 
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: