Tävling: Vinn filmen 'Mordet på Orientexpressen' på Blu-ray eller 4K UHD!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag nu ut 2 exemplar av filmen 'Mordet på Orientexpressen' som släpps den 9 April 2018, och i potten ligger 1 exemplar på Blu-ray och 1 ex. på 4K UHD.
 
I 'Mordet på Orientexpressen' inträffar ett mord som leder till att alla tågresande passagerare blir misstänkta och det blir då upp till Hercule Poirot att lösa mordgåtan så tåget kan rulla vidare.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Mordet på Orientexpressen":
 
1. Svara på frågan: Filmen är baserad på en bok av Agatha Christie, vilket år kom den ut?
2. Uppge om du vill vinna filmen på Blu-ray eller 4K UHD.
3. Uppge ditt namn, adress och Mobilnummer (mobil nr. viktigt utifall vinsten skickas med budbil eller sms-avisering sker).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 8/4 - 2018 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarnas förnamn och stad kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 9/4 kl 16:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer
Mikaela Appelkvist säger:

Gillat Er Facebooksida, samt gillat & delat inlägget på FB. Glad Påsk!
Vänliga hälsningar // "Mickan"

Svar: Tack tack, och glöm bara inte att mejla in ditt tävlingsbidrag till TheMovieFreak@outlook.com om du inte redan har gjort det =)
...Liiinna

2018-03-27 Kl: 20:35:54
Gunilla Herlin säger:

Har skickat mejl men glömde skriva att det är dvd jag vill ha. Hoppas på tur i denna tävling

Svar: Du har nog läst lite fel eftersom filmen bara gick att vinna på Blu-ray och 4K UHD ;) Men bättre lycka nästa gång.
...Liiinna

2018-04-08 Kl: 23:50:34

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: