Nytt i Filmsamlingen, del 253

 
Vi har nått slutet av vecka 12 och eftersom jag äntligen har fått ett grönt kort av Försäkringskassan och kommit igång med min arbetsträning så har jag också friat genom att klicka hem ett gäng filmer, filmer som jag egentligen inte har råd med. Det är liksom inte lätt att leva på 8000 spänn i månaden då man har räkningar att betala, men man anpassar sig genom att dra in på maten så man kan lägga alla sina pengar på filmer och kattmat till katterna.
 
Hur som helst, under veckan har jag alltså "råkat" köpa totalt 7 filmer på rean men jag har även fått ett recensionsexemplar från söta Sony / TriArt Film som bidrog med filmen Thelma på dvd vars recension kommer dyka upp under veckan som kommer. Så ett stort tack till er ♥
Och filmerna som jag själv råkade klicka hem är: Only the Brave, Overdrive, 6 Below, Cage Dive, American Assassin på blu-ray och Silent Hill: Revelation och Can't Buy Me Love på dvd, samt tv-serien The Americans, säsong 4 på dvd som inte finns med på bild då den redan har blivit kidnappad av min pappa.
 
 
RELEASE- och KÖPINFORMATION:
  • Filmtitel: Thelma. Releasedatum: 2018-03-19. Köp filmen hos Cdon eller Discshop.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: