Tävling: Vinn 'Ready Player One' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag nu ut 3 exemplar av filmen 'Ready Player One' på Blu-ray som släpps den 6 Augusti 2018.
 
Ready Player One är regisserad av Steven Spielberg och utspelar sig i en trasig och nära framtid där människorna lever ut sina drömmar i en virtuell verklighet som kallas för The OASIS. Men när spelets grundare dör utmanas deltagarna till att hitta ett "påskägg" som kommer ge vinnaren en stor förmögenhet.
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Ready Player One":
 
1. Svara på frågan: Ready Player One är baserad på en roman med samma namn, men vem skrev den?
2. Uppge ditt namn, adress och mobilnummer (mobil nr. nödvändigt utifall vinsten skickas med budbil eller sms-avisering sker).
 
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 5/8 - 2018 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarnas förnamn och stad kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 6/8 kl 16:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer
Mikaela Appelkvist säger:

Hejsan. Jag är gärna med i tävlingen om denna åtråvärda film :) Har gillat/delat på Din Facebooksida, samt skickat mail med svar på tävlingsfrågan + kontaktuppgifter.
Vänliga hälsningar / "Mickan"

Svar: Då önskar jag dig lycka till =)
...Liiinna

2018-08-01 Kl: 13:13:21

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: