Tävling: Vinn 'The LEGO Ninjago Movie' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'The LEGO Ninjago Movie' på Blu-ray som släpps den 5 Februari 2018.
 
I The LEGO Ninjago Movie möter vi Lloyd (eng. röst av Dave Franco) som är en helt vanlig gymnasieelev om dagen men en Green Ninja om natten. Tillsammans med sina vänner kastas han ut i kampen om Ninjago-staden där de måste bekämpa den ondskefulle krigsherren Garmadon som även visar sig vara Lloyds far.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Lego Ninjago Movie":
 
1. Svara på frågan: Dave Franco gör rösten till Lloyd och Olivia Munn gör rösten åt Lloyds mamma Koko, men hur många år skiljer det mellan skådespelarna?
2. Uppge ditt namn, adress och Mobilnummer (mobil utifall vinsten skickas med budbil eller för att kunna få sms-avisering).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 4/2 - 2018 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarna kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 5/2 kl 16:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: