Nytt i Filmsamlingen, del 243

 
Ni vet, när man tror att man ska få pengar i vanlig ordning den 25:e så köper man också precis filmer som man alltid brukar göra, och därför kom också bakslaget med utebliven sjukpenning som ett stort fett slag i nyllet.
Hur som helst, filmerna som jag råkat köpa gick inte direkt att stoppa då de redan hade skickats när detta slaget kom, och nu är de också här. Och att returnera vissa av dom blir helt enkelt dyrare än att betala räkningarna för dom alla.
Så vi kan nog kalla alla veckans filmer för ett mindre misstag, men ett misstag som ändå smakar så j*vla gott.
 
 
Veckan började med att den dansk-importerade filmen The Strangers anlände på Blu-ray och därefter kom även en engelsk import av den vackra barnfilmen All Dogs go to Heaven på DVD.
Senare under veckan anlände ytterliga två importfilmer, nämligen: The Last House on the Left (från England) och DeepStar Six (importerad från Spanien med den fula titeln: Profundidad Seis), både på Blu-ray.
 
Utöver dessa fick jag även en försenad julklapp av söta Discshop, närmare bestämt filmen The Lost City of Z på Blu-ray som jag tackar så hjärtligt för. Nu hade jag visserligen redan hunnit stjäla just denna filmen av min pappa, men det gör detsamma för nu bidrar istället denna julklappen till en "välgörenhetsinsamling" som förhoppningsvis ska bidra till min överlevnad under 2-3 månader utan inkomst.
 
Därtill kom även ett recensionsexemplar av filmen Becker - Kungen av Tingsryd på Blu-ray från söta Universal Sony / Scanbox. Ett stort tack till er och min recension av filmen går att läsa här, samt att ni andra alltid kan klicka hem att ex av Becker hos Cdon eller Discshop... om ni nu känner er sugna.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: