Nytt i Filmsamlingen, del 242: Veckans nykomlingar

 
I vanliga fall så brukar mina recensionsexemplar få sig ett helt eget 'Nytt i Filmsamlingen'-inlägg, men eftersom jag har blivit betydligt sämre i samtliga av alla mina sjukdomar så har jag helt enkelt inte orkat.
I 1 år har jag nu kämpar för att kunna komma tillbaka till mitt jobb igen och när det äntligen blev dags att påbörja min rehabilitering så valde Försäkringskassan att neka mig både sjukpenning och arbetsträning, varav det sista är den rehabiliteringsform som krävs för att jag någonsin ska kunna återgå till arbetslivet igen. De har alltså som syfte att göra mig både arbetslös och till ett socialfall, därför lever de också upp till sitt smeknamn Förnedringskassan. Tack vare att de sparkar på de som redan ligger ner så har jag alltså fallit tillbaka och min kamp om tillfrisknad har mer eller mindre varit meningslös.
Men idag har jag ändå samlat lite kraft och slängt ihop veckans nya pärlor i ett gemensamt inlägg som "kryllar" av både egenköpta filmer och rec.ex.
 
 
Efter 2 månaders lång väntan dök äntligen den ursnygga filmboxen Nakatomi Plaza: Die Hard Collection (Blu-ray) upp från Amazon.com, och trots att filmerna i är Region A (en regionskod som jag inte kan spela upp) så är den värd varenda dyr krona.
 
Hos Discshop.se var det sedan någon form av import-rea och därför passade jag på att norpa åt mig två B-filmer på DVD, nämligen: Deep Space och The Rift som både verkar vara så där härligt dåliga att man bara måste se dom.
 
Och sist men inte minst anlände två recensionsexemplar, varav Brimstone (Blu-ray) kom från NonStop Entertainment / Universa Sony och Blade Runner - The Final Cut (Steelbook, Blu-ray) kom från Warner Bros / 20th Century Fox.
Ett stort tack till er och har mina små aliens missat recensionerna så är det bara att klicka på respektive filmtitel, därefter kan ni alltid passa på att klicka hem ett eget ex av filmerna så ni kan bedöma dom själva. 
 
Brimstone släpptes på DVD och Blu-ray den 11 December 2017 och ni hittar den som vanligt hos antagligen Cdon eller Discshop, och Blade Runner - The Final Cut som släpptes på 4K och i en limiterad Steelbook den 2 Oktober 2017 hittar ni självklart också hos Cdon eller Discshop. Så shoppa loss, titta och njut vetja.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: