Nytt i Filmsamlingen, del 246

 
Denna veckan har varit lite som julafton eftersom två efterlängtade paket kom från Amazon, ett från USA och ett från UK, samt lite annat smått och gott.
 
Från Amazon UK kom två hela sjukhusserier, nämligen ER (svensktitel: Cityakuten) och Chicago Hope och de båda tillhör den typen av tv-serier jag uppskattar mest.
Och från Amazon USA kom filmen Dark Descent på DVD som jag har letat efter i många många år men inte hittat förrän nu. Anledningen till att jag inte har hittat den tidigare är nog för att det är en TV-film som inte har haft en svensk DVD-release, men den måste ha gått på TV för jag har nämligen sett den för si så där 15 år sedan.
 
Utöver de importerade serierna och filmen kom även The Burning Plain på DVD och Flatliners från 1990 på Blu-ray. Båda är inhandlade hos Discshop varav den förstnämnda är för att fylla ut min Jennifer Lawrence filmsamling medan den andra måste ses innan jag spana in remaken med samma namn som snart släpps här i Sverige.
 
Därtill fick jag även Kingsman: The Golden Circle på Blu-ray som ett recensionsexemplar av 20th Century Fox ♥ och recensionen är planerad att komma upp i början av nästa vecka.
Filmen släpps på DVD, Blu-ray och 4K Ultra den 5 Februari 2018 och är ni sugna på att själva spana in den så hittar ni den bland annat hos Cdon och Discshop.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: