Nytt i Filmsamlingen, del 255

 
Två veckor har passerat och inte ett enda recensionsexemplar har ramlat in, vilket har lett till att jag (ofrivilligt) har tryckt på köpknappen både hos Discshop och Cdon och därför har också 5 filmer och 1 serie ramlat in. Dock har jag egentligen inte något större intresse av att se någon av dom, men ändå kunde jag inte låta blir att trycka på köp-knappen.
 
 
Hos Cdon hittade jag Star Wars: The Last Jedi i en limiterad Steelbook-utgåva på Blu-ray och som tillhör en filmserie som jag inte alls tycker om, men ändå köpte jag den då jag har de andra filmer i plåtlådor och samlingen måste ju vara komplett och enhetlig. Sen fick vi som är pluskunder köpa den svenska filmen All Inclusice på Blu-ray för blott 99 kr, och eftersom jag gillade den skarpt när jag såg den på bio i höstas(?) så kunde jag inte stå emot erbjudandet.
 
Utöver det så har det blivit en del tröstshopping hos Discshop som lett till att Justice League (Steelbook), Suburbicon och Twin Peaks - A Limited Event Series (Special packaging) har ramlade in på Blu-ray, samt Breathe som hittade hit på DVD.
 
Så nu är det bara att få tummen ur röven, slänga in filmerna i BD-spelaren och se skiten 😘
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: