The Orville (S01E01) - Old Wounds

The Orville (S01E01) - Old Wounds (Drama, Komedi, Science Fiction, Äventyr):  
400 år in i framtiden möter besättningen på rymdskeppet U.S.S. Orville, som består av både människor och utomjordingar, farorna och underverken i yttre rymden, samtidigt som de också får handskas med jobbrelaterade, personliga och vardagliga problem.
 
 
BETYG och RECENSION:
The Orville är en ny tv-serie som är skapad av Seth MacFarlane och som även syns i huvudrollen som Ed Mercer, kaptenen på rymdskeppet Orville. Serien är en tvättäkta parodi på Star Trek både när det kommer till handling, besättning och intro och skratten blir därför många samtidigt som underhållningen är på topp.
 
Pilotavsnittet 'Old Wounds' ger oss en bra introduktion på vad vi har att gör med och det går snabbt att lära känna de något tröga karaktärerna som alla har sina stora egenheter och problem. Däromkring är allt lättsamt när allvaret lyser med sin frånvaro samtidigt som innehållet är något barnförbjudet. Hela serien ger ifrån sig ett härligt första intrycket av att vara ett överdrivet skämt som mycket väl kan bli höstens stora underhållning, och när allt kommer till kritan så uppstår även frågan: Vem behöver en ny Star Trek serie när vi har fått The Orville!?! 
 
 

AVSNITTSINFORMATION:

Originaltitel: The Orville.
Säsong- och Avsnittsnummer: Säsong 1, Avsnitt 1.
Avsnittstitel: Old Wounds.
Genre: Drama, Komedi, Science Fiction, Äventyr.
Skådespelare: Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, Halston Sage, J. Lee, Mark Jackson m.fl.
Skapare: Seth MacFarlane.
Avsnittsspeltid: ca 42 min.
Språk: Engelska.
Undertext: - .
Åldersgräns: Okänt.
Premiärdatum: 10 September 2017.
TV-bolag: FOX.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: