Tävling: Vinn 'Alien: Covenant' på DVD eller Blu-ray

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Alien: Covenant' som släpps på DVD och Blu-ray 18 september 2017 den *2 oktober 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
Alien: Covenant är en uppföljare till Prometheus och som tillsammans men ännu en kommande film ska leda oss fram till händelserna i Alien från 1979.
Handlingen i Alien: Covenant tar vid några år efter Prometheus och där besättningen på kolonirymdskeppet Covenant upptäcker vad de tror är ett outforskat paradis. Men denna planet visars sig snart vara en mörk och farlig värld och vars enda invånare är den syntetiska David, överlevaren av Prometheus expedition.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Alien".
 
FRÅGA: Xenomorph:en gjorde entré i Alien 1979 och har sedan dess satt skräck i vår tillvaro, men i Alien: Covonant dyker en liknande varelse upp, vad heter den?
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 17/9 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnaren kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 18/9 kl 12:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 

 
Vinnaren dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
*Nytt releasedatum
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: