This Is Us, säsong 1 (2016-2017)

This Is Us, säsong 1 (Drama):
I början av 1980 kämpar Jack och Rebecca Pearson för att få livet att gå ihop som trillingföräldrar och vi får följa deras resa under flera decennier. Vi få se på medan föräldrarna kämpar för att hålla ihop i med och motgångar, följa deras dottern Kate som försöker vinna över sin fetma medan deras son Kevin försöker nå nästa steg i sin skådespelarkarriär, och adoptivsonen Randall har hittat den far som övergav honom utanför en brandstation när han var bebis. Vi få ta del av hur livet utvecklas medan tidslinjer korsas och människors öden flätas samman.
 
 
BETYG och RECENSION:
This Is Us är en härlig tv-serie och ett hjärtvärmande drama om livet där vi får följa familjen Pearson i livets gång under olika tidsepoker och generationer, från dåtid till nutid. Serien väver samma berättelserna för samtliga familjemedlemmar och resan är minst sagt känsloladdad och berörande.
 

Jack (Milo Ventimiglia) och Rebecca (Mandy Moore) gör allt de kan för sina trillingar, varav den ena är adopterad.
 
Serien bjuder på en vardag som är fylld av kärlek och sorg, välmående och sjukdom då livet rullar på för de olika karaktärerna. Deras historia och livsöden gör det lätt att känna med och för samtliga trots att den ändå finns en och annan person som man lätt kan reta upp sig. Utöver det så sitter man ständigt och väntar på att få en del svar och den stora frågan är bara när just de tänker anlända.
 

Kevin (Justin Hartley) är en känd skådespelare som vill få ut mer av livet och sitt jobb.
 
This Is Us har en fantastisk uppsättning av skådespelare och Mandy More, som var poppis på 90- och början av 2000-talet, gör här sin stora comeback. Hon påminner oss om varför vi en gång tyckte så mycket om henne samtidigt som hon visar upp en stor talang, och hon är utan tvekan det bästa som serien har att erbjuda i skådespelsväg. Men självklart är även övriga parter duktiga i sina roller då de alla bjuder på ett förstklassigt skådespel som får oss tittare att känna på djupet.
 

Till skillnad från sin vältränade och kända bror så kämpar Kate (Chrissy Metz) med sin fetma.
 
Den första säsongen av This Is Us är lite av en må-bra serie som känns naturlig, som livet själv i alla dess med och motgångar och kanske är det därför som den vinner mitt hjärta och som avslutning vill jag bara säga att detta är en serie som jag verkligen kan rekommendera då den är enkel men ändå djup.
 

Randall (Sterling K. Brown), den adopterade trillingbrodern, har bjudit hem sin nyfunna och biologiska far till sin familj.
 

TV-SERIEINFORMATION:

Originaltitel: This Is Us.
Svensk titel: This Is Us.
Tagline: "This is real. This is love. This is life.".
Säsong: 1.
Antal avsnitt: 18. 
Genre: Drama.
Skådespelare: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz, Justin Hartley, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Ron Cephas Jones m.fl.
Skapare: Dan Fogelman.
Speltid:  775 min, ca 42 min per avsnitt(DVD).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11 år.
Sändningsår, säsong 1 (TV): 2016-2017.
Distributör: 20th Century Fox.
DVD och Blu-rayrelease: 16 oktober 2017.
Köp säsong 1 på DVD hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (DVD): “The Aftershow”on all episodes.
 
TV-SERIEN BESTÅR (än så länge) AV: 
  1. This Is Us, säsong 1 (2016-2017). 
  2. This Is Us, säsong 2 (2017-2018)
  3. This Is Us, säsong 3 (2018-2019)
 

Kommentarer
Jessica Högberg säger:

Har sett nån trailer någonstans och tror jag skulle gilla den, finns alla säsonger att köpa?

Svar: Än så länge finns bara säsong 1 att köpa och den andra säsongen rullar för tillfället på tv i USA. Den tredje är planerad att visas på tv under 2018 och 2019, så jag antar att vi kommer få vänta ett tag med att norpa åt oss hela. Ingen vet hur många säsonger den kommer få i dagsläget =)
...Liiinna

2017-10-18 Kl: 18:50:59
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: