TheMovieFreak.se har krupit fram från skuggorna

 
Bloggar som min är de som oftast glöms bort i skuggan av mode, mat, fotot, barn, träning m.m. Ja, you name it. Men plötsligt händer det att de lyfts fram och få säga sitt, vilket nu har hänt och det har jag alla mina söta läsare (som jag vanligtvis kallar för "mina små aliens") att tacka för ♥
 
Igår intog nämligen TheMovieFreak.se förstasidan hos Blogg.se där mitt inlägg om passande skräckisar in för Halloween stod i fokus för en dag. Inlägget går fortfarande att hitta på förstasidan hos Blogg, även om det inte längre är i fokus, och jag håller nu tummarna för att det få hänga kvar där ett litet tag framöver.
 
Och som om det inte vore nog med detta glädjebeskedet så utsåg även Cision.se min blogg till en av de 10 toppbloggarna som riktar in sig på Tv-serier och film. Dock har den ännu inte publicerats där men det kommer ske i slutet av månaden.
 
Så ett stort TACK till alla mina aliens som hänger med i ur och skur och som gör min filmblogg till vad den är. Utan er hade mitt filmsvammel varit meningslöst ♥
 
 

Kommentarer
Tess säger:

Verkligen kul när en blogg JAG gillar uppmärksammas :-D Jag följer inte träning, inredning, mat och sådant så det kan bli lite enformigt ibland med sådant som tar plats i ens flöde. Gôtt med nåt annat :-)

Svar: Tack. Jag läster inte heller såna bloggar men jag kan tycka om att kolla på bilder i inrednings och fotobloggar, och matbloggar spanar jag in när jag behöver middagstips. Men renodlade mode, träning och mammabloggar går helt bort. Och jag läser så klart film och seriebloggar och bloggar som har lite av varje, som din och www.nathalieisaksson89.blogg.se =)
...Liiinna

2017-10-22 Kl: 17:21:57
URL: http://highlandertess.blogg.se
Tess säger:

Det är inte så många inredningsbloggar som inreder i min smak tyvärr :-/ Allt ska vara så ljust och dovt på nåt vis. Har hittat några som har roliga barnrum, men när det gäller andra rum i hemmet så stickar inte mycket ut... Tips på vad du brukar kolla?

Svar: Har tyvärr inga tips utan jag klickar mig in på det som ploppar upp på Bloggs framsida eller Bloggspaning ibland. Så inga jag följer. Eller så har jag googlat och då har något passade bara ploppat upp =)
...Liiinna

2017-10-23 Kl: 23:36:43
URL: http://highlandertess.blogg.se
Felicia säger:

Grattis! Alltid kul när lite mer serie/film-inriktade bloggar uppmärksammas även fast de borde vara oftare än vad det är såklart. Cision's hamnade jag också på :)

Svar: Grattis till dig med! Tyvärr uppmärksammas vi inte tillräckligt ofta och vi kommer alltid ligga i skuggan av mode och sånt tråk, men vi få vara glad för de små sakerna =)
...Liiinna

2017-10-27 Kl: 00:28:54
URL: http://frokentv.se
David säger:

Cool. Grattis och håll uppe arbetet med bloggen. Något som jag själv haft problem med under vissa perioder, tyvärr. :)

Svar: Ja det krävs ju en hel del jobb. Jag är tyvärr inne in en svacka just nu. Har svårt att skriva recensioner till filmerna jag ser och vissa av mina standarinlägg har uteblivit bara för att jag inte orkar fixa fler. Men det är så det är... antar jag =)
...Liiinna

2017-10-29 Kl: 22:34:18
URL: http://www.filmmedia.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: