Tävling: Vinn 'Transformers: The Last Knight' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Transformers: The Last Knight' på Blu-ray som släpps den 6 november 2017.
 
Transformers: The Last Knight är den femte filmen ut i skaran där människorna slås med och emot de jättelika robotarna, mer kända som Autobots och Decepticons. Dock är Optimus Prime nu försvunnen och alliansen har upphört vilket har lett till att människan är i krig med samtliga Transformers. Nyckeln till vår överlevnad ligger gömd i det förflutna om hur Transformers först kom till jorden, och det pågående kriget vilar nu i Cade Yeager, Bumblebee, Sir Edmund Burton och Oxford-professor Vivian Wembleys händer.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Transformers: The Last Knight":
 
1. Svara på frågan: Innan Mark Wahlberg tog på sig den ledande rollen i franchisen så syntes en annan skådespelare i huvudrollen, vad heter han?
2. Uppge ditt namn, adress och telefonnummer (tfn utifall vinsten skickas med budbil).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 5/11- 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarna kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 6/11 kl 12:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: