Nytt i Filmsamlingen, del 212: Halloween Shopping

 
Halloween står som bekant inför dörren och som vanligt höll Discshop.se i en rea som involverar skräckfilmer, och precis som alla andra år har jag där hittat några fynd. Två var billiga medan den tredje var dyr... vill säga: ej på rea.
 
Först ut i skaran av reafynden är filmen Tills Döden Skiljer Oss Åt, vars manus är skrivet av Stephen King och som är inspirerad av den sanna historien om Dennis Lynn Rader, en älskvärd familjefar som levde ett dubbelliv som seriemördare. Filmen köptes på Blu-ray för 59 kr vilket kanske inte är jättebilligt men helt acceptabelt.
 
Den andra filmen som jag lyckades norpa åt mig i rean är en relativt okänd B-film vid namn Unfriended där sociala medier är den nya banan för skräck. Jag kan nästan lova att filmen är urkass men när den såldes för ynka 29 spänn på BD kunde jag helt enkelt inte stå emot.
 
Den tredje filmen som jag kände mig tvungen att köpa är den italienska och oäkta uppföljaren till Alien, nämligen Alien 2 On Earth (originaltitel: Alien 2 - Sulla Terra) som dessvärre gick på hela 199 kr på Blu-ray. Filmen är en tvättäkta B-film som har utnyttjat Ridley Scotts framgång med Alien och som sedan har ytterst få likheter med originalet, men den är helt klart värd en titt... hoppas jag.
 
Och sist min inte minst så svängde jag inom Tradera för att få tag på en gammal rysare från 2001, nämligen The Others som har en härlig tvist vid slutet. Dock kommer jag inte att få uppleva spänningen denna gång då jag redan har sett filmen en gång tidigare och jag vet därför hur skräcksagan går och slutar, men jag hoppas att jag ändå kommer upplever filmen som bra trots denna "brist".
 
 
Så... Detta betyder alltså att Halloween ännu en gång är räddad men känner jag mig själv rätt så är det inte ens säkert att jag kommer se filmerna detta året, jag tror nämligen att några av fjolårets fynd fortfarande är osedda...
 

Kommentarer
lars säger:

jag diggar Tills döden skiljer oss åt och The other
tack för tipsen

Svar: Själv blev jag lite besviken på Tills Döden Skiljer oss åt, hade trott att vi skulle få se morden men de syntes inte till. The Others har jag dock inte hunnit se om än men tyckte om den när den kom ut 2001 =)
...Liiinna

2017-10-25 Kl: 12:38:15
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: