Nytt i Filmsamlingen, del 218

 
När jag var liten lekte jag med dockor som vilken annan unge som helst och i mitt flickrum fanns massvis av dessa barnliknande plastleksaker. Men den leken blev aningen obehaglig efter att min pappa lät mig se Den Onda Dockan (originaltitel: Child's Play) redan som litet barn, och speciellt med tanke på att Skrollan satt på hyllan. Hon var en talande docka som faktiskt påminner något litet om den mordiska dockkaraktär Chucky som syns i just den filmen. Ja, om man bortser från hår, ansikte, kläder och storlek och bara riktar in sig på talet.
Hur som helst... Anledningen till att jag tar upp detta är för att det senaste tillskottet i filmsamlingen är Cult of Chucky, den sjunde filmen ut i Child's Play franchisen och jag blev helt enkelt påmind av min barndom och hur mitt filmintresse började. Så tack till dig pappa för att du visade mig Den onda dockan, Det, Alien, Aliens, Arkiv X och många många fler barnförbjudna filmer / serier i på tok för tidig ålder ♥
 
Men nu är det faktiskt inte honom jag ska tacka utan Universal som bidrog med ett recensionsexemplar av just Cult of Chucky. Filmen har jag självklart redan hunnit se och för er som är intresserad finns recensionen att läsa här.
 
Och har du precis som jag växt upp med dockan Chucky så kan du alltid klicka hem dig ett ex av filmen hos Cdon eller Discshop. Filmen släpptes på DVD och Blu-ray den 30 oktober 2017 och kostar 99 kr i skrivande stund.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: