Nytt i Filmsamlingen, del 217

 
Discshop hade inventering i veckan vilket gjorde att man kunde köpa film för en extra billig peng, och som den filmälskar jag är var jag snabb med att rafsa åt mig några B-filmer.
 
Egentligen kan jag inte påstå att jag är sugen på att se någon av dessa filmer men nu är det så att jag inte kan släppa tanke på att skådespelaren Nicolas Cage ska bli bra igen, därav köpte jag hans senaste bottennapp The Runner och The Trust på Blu-ray för ynka 29 kr stycket.
Detsamma gäller Keanu Reeves som tyvärr inte har gjort något bra på väldigt länge. Men karlen är åtminstone grann att titta på så Exposed inhandlades på Blu-ray, även den för 29 kr.
Utöver det så köpte jag Selma (som iofs inte är en B-film) bara för sakens skull då även den kostade 29 spänn och filmboxen The Purge / The Purge: Anarchy norpade jag åt mig för 59 kr, dock enbart för att jag redan äger den tredje filmen och samlingen måste ju vara komplett.
Som avslut fick det bli B-filmen Operation Avalanche som tyvärr bara fanns på DVD och som var lite väl dyr med sina 79 kr, men det står ju en astronaut på omslaget så därför var den ett måste.
 
Hur som helst, kalaset gick på 254 kr och var fraktfritt eftersom jag är en Diamantkund
 

Kommentarer
lars säger:

Inget som jag har sett???

Svar: Det är bara en massa skitfilmer så du har inte missat något =)
...Liiinna

2017-11-04 Kl: 17:44:18
URL: http://nykterfyllekaja.blogg.se
Henrik Söderström säger:

Ja Nic Cage och Keanu Reeves har sannerligen sina bästa bakom sig. Senaste med Cage som jag tycker va bra var filmen Joe.

Svar: Joe har jag nog inte ens sett... så den få man kanske ta och spana in. Men Cage var helt klart på topp under 90-talet. Gillar de flesta av hans filmer från den tiden. Jag menar, Face/Off, The Rock, Con Air. Där snackar vi kärlek =D
...Liiinna

2017-11-04 Kl: 20:43:26

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: