Årets Sextonde Biobesök

 
Hör och häpna för detta händer inte varje dag. Det händer faktiskt aldrig, förutom nu, så detta är stort när det gäller mig.
 
Som alla säkert vet är jag väldigt inrutad när det gäller mina biobesök. Jag går t.ex alltid själv, sitter alltid på samma ställe och väljer oftast mina biofilmer med stor omsorg. Mitt enda sällskap på bion är alltså min Coca-Cola Zero och mina popcorn och detta eftersom man ändå inte kan prata med andra levande varelser under filmens gång. Och skulle min biostol redan bara uppbokad så kan jag helt enkelt inte gå och se filmen, dessutom brukar jag alltid få en ledig stol på höger sida om mig när jag sitter där vilket är guld värt. Utöver det så föredrar jag att se sciencefictionfilmer på bio då dessa tillhör min favoritgenre och jag ser aldrig någonsin en svensk film på bio. Men ikväll bryter jag mot alla dessa regler. 
 
För det första ska jag gå på bio i sällskap med en annan människa, nämligen bästa vännen Josefin och för det andra vi ska se den svensk komedin All Inclusive som hade biopremiär i fredags den 10 november 2017. Och som om det inte vore nog med det så har jag bokat två helt nya sittplatser, visserligen på "min" rad men längre in där vi kommer vara omringade av människor. Det låter kanske fjantigt men jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv som tar detta steget och bryter mot mina egna normer.
 
Så ikväll smäller det. Filmen börjar rulla kl 20:15 på stans biograf men dessförinnan ska vi kränga lite mat och snacka skit, och självklart kommer mina popcorn och min Coca-Cola Zero vara med på ett hörn. Man kan ju liksom inte bryta mot alla sina regler på en och samma gång.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: