Tävling: Vinn filmen "Assassin’s Creed"

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen Assassin’s Creed som släpps på DVD och Blu-ray den 29 Maj 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
Assassin’s Creed är baserad på tv-spelet med samma namn och med hjälp av avancerad teknik låser man upp huvudpersonen Callum Lynchs genetiska minnen som då tar honom till 1400-talets Spanien där han i sin förfader Aguilars skepnad kämpar mot inkvisitionen.
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Assassin’s Creed".
 
FRÅGA: I Assassin's Creed syns både Michael Fassbender och Marion Cotillard som även har jobbat ihop tidigare, vad heter den filmen?
 
Tävlingen avslutas söndagen den 28/5 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnarna kommer därefter att publiceras på TheMovieFreak.se och tillhörande Facebooksida.
 
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer
liselotte säger:

Hej!
Vad gör du av med alla adresser och epost adresser du får in? radera du dem efter tävlningen eller spara du uppgifterna eller hur gör du

Svar: De raderas när tävlingen är avslutad, men vinnarnas adresser har jag kvar tills jag vet att filmbolaget har mottagit adresserna och skickat iväg vinsterna. Därefter raderas även de, så det är inget jag sitter och sparar på =)
...Liiinna

2017-05-16 Kl: 23:07:30

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: