Tävla och Vinn filmen "Trolls"

 
I samarbete med Twentieth Century Fox Home Entertainment och DreamWorks tävlar jag ut 3 exemplar av den animerad familjefilmen Trolls som släpps på DVD och Blu-ray den 13 Mars 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
I Trolls möter vi lyckotroll Poppy som tillsammans med den överdrivet försiktiga Kvist ger sig ut på ett äventyr för att försöka rädda sina vänner och sin värld.
Filmen är regisserad av Walt Dohrn och Mike Mitchell, och i de engelskspråkiga rösterna hör vi bland annat Anna Kendrick, Justin Timberlake och Zooey Deschanel.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Trolls". Och glöm inte att uppge om du vill vinna filmen på DVD eller Blu-ray.
 
FRÅGA: Om du var ett sjungande troll, vilken låt hade då varit ditt "beat"?
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Tävlingen avslutas söndagen den 12/3 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 15:00, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas. Därefter kontaktas vinnarna via e-post och vars namn kan komma att publiceras på TheMovieFreak.se och tillhörande Facebooksida.
Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment och © DreamWorks
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: