Årets Andra Biobesök

 
På grund av psykisk ohälsa har det inte blivit många biobesök för min del i början av detta året men ikväll är det förhoppningsvis dags för mitt andra, om jag nu inte mattas ut och får avboka biljett till Logan för tredje gången på raken.
 
Hur som helst så är i alla fall planen att komma iväg, trots ett kraftigt psykbryt, och få se Logan som hade svensk biopremiär den 1 Mars 2017. Filmen börjar rulla på stan biograf kl 20:15 och som vanligt kommer Mr. Coca-Cola Zero och popcornen att bli min biodejt.
 
 

Kommentarer
Johan säger:

Vill gärna veta vad du tycker om filmen.

Svar: Den går lite i Deadpools anda med mycket blod och svordomar, en film för vuxna och det gillar jag. Den är rå och inte lik någon av de andra i X-Men filmerna och vi få se en ny sida av Logan och Professor X som är lite smärtsam. Men filmen är även något långsam här och där, och inte minst sagt sorglig men överlag så är den väldigt bra =)
...Liiinna

2017-03-07 Kl: 20:09:52
Annika säger:

Såg den igår och måste säga den var faktiskt ganska långtråkig=( Jag förväntade mig mer x men stil men här körde man bara bil i två timmar och höll på att dö=( Besviken! Hoppas Kong är bättre=)

Svar: Den har helt klart sina sega stunder men jag föredrar denna typen av X jämfört med de andra som är barnvänliga. Jag tyckte att denna hade mer känsla, men smärta och jag gillar djupet. Men vi alla kan ju inte tycka lika =)
...Liiinna

2017-03-09 Kl: 14:02:48
URL: http://gratisfreespins.net

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: