Tävling: Vinn filmen 'Vaiana'

 
I samarbete med Disney tävlar jag ut 3 exemplar av filmen Vaiana (originaltitel: Moana) som släpps på DVD och Blu-ray den 19 Juni 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
Vaiana är Walt Disney klassiker nr. 55 där vi möter en tonårsflicka som seglar iväg på ett uppdrag för att rädda sitt folk. Under sin resa möter hon halvguden Maui och tillsammans korsar de det öppna havet.
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Vaiana".
 
FRÅGA: Vem gör den engelska rösten till Maui i filmen?
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 18/6 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnarna kommer därefter att publiceras på TheMovieFreak.se och tillhörande Facebooksida.
 
© 2017 Disney
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 

Kommentarer
ann-sofi säger:

jag vill vinna en dvd film till mej

Svar: Vad roligt, men jag rekommendera att du följer tävlingsreglerna ;)
...Liiinna

2017-06-06 Kl: 15:04:17

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: