Tävling: Vinn tv-serien 'Bones, säsong 12' på DVD

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 1 exemplar av TV-serien 'Bones, säsong 12' som släpptes på DVD den 19 Juni 2017.
 
Bones s.12 är den avslutande säsongen av tv-serien där vi får följa Temperance Brennan (Emily Deschanel) medan hon studerar skeletten som leder till att hon löser de mest otäcka mordfallen. Denna gången får hon och hennes kollegor bland annat utreda ett mord på ett äldreboende, ett dödsfall som kan vara orsakat av en robot och det brutala mordet på en nära vän. Dessutom inträffar en familjetragedi när en seriemördade får upp ögonen för hennes man Seeley Booth (David Boreanaz).
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Bones".
 
FRÅGA: David Boreanaz som spelar FBI-agenten Seeley Booth i Bones fick sitt stora genombrott med en annan tv-serie, vad heter den?
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 9/7 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnaren kommer därefter att publiceras på TheMovieFreak.se och tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

 
Vinnaren dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: