Tävling: Vinn filmen 'Logan'

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Logan' som släpptes på DVD och Blu-ray den 17 Juli 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
Logan utspelar sig i en nära framtid där vår titelkaraktär har dragit sig undan för att fly sitt förflutna samtidigt som han vårdar en sjuk professor X. Hans läkande förmåga har börjat blekna och mutanternas överlevnad är dessutom hotad, men hoppet om överlevnad vaknar till liv när en ung mutant korsar deras väg.
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Logan".
 
FRÅGA: Logan är mer känd under ett annat namn i X-Men franchisen, vilket?
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 16/7 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnarna kommer att publiceras på TheMovieFreak.se kl 10:00 den 17/7, samt under dagen på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 

 
Vinnaren dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: