Tävling: Vinn filmen 'Kong: Skull Island'

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Kong: Skull Island' som släpptes på DVD och Blu-ray den 24 Juli 2017, och vinnarna får själva bestämma om de vill ha filmen på DVD eller Blu-ray.
 
Kong: Skull Island kretsar kring en grupp av forskare, soldater och äventyrare som beger sig iväg för att utforska en aldrig tidigare kartlagd ö i Stilla havet. Dock visar sig ö vara den mäktige Kongs territorium och snart befinner de sig i en kamp mellan människa och natur.
 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du delta i tävlingen genom att mejla ditt svar på frågan tillsammans med önskat format (DVD eller BD), ditt namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Kong".
 
FRÅGA: King Kong har och kommer att möta ett annat monster på film, vilket?
 
 
Tävlingen avslutas söndagen den 23/7 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga. Vinnaren kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 24/7 kl 12:00 och på tillhörande Facebooksida.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 

 
Vinnaren dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: