Split (2016) - Trailer & Poster

 
Split är en psykologisk thriller från 2016 som riktar in sig på personlighetsklyvningar och i huvudrollen som Kevin, en kille som lever med tjugotre personligheter i sin kropp, ser vi James McAvoy. I andra roller ser bland annat vi Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson och Jessica Sula, och filmen är skriven och regisserad av M. Night Shyamalan.
 
I Split möter vi som sagt Kevin och hans tjugotre jag som kidnappar tre flickor, och dessa måste nu hitta en person i Kevin som är villig att hjälpa dom fly innan den tjugofjärde växer fram.
 
Split distribueras av Universal Pictures och har svensk biopremiär den 20 Januari 2017.
Hade mitt liv sett annorlunda ut så hade jag definitivt sett filmen på bio eftersom jag tror att denna kan vara M. Night Shyamalan väg tillbaka från flopparna, men nu ockuperas jag av en del personlig kriser som förhindrar mig. 
 
 
© Universal
 

Kommentarer
Linusdotter - film, tv & böcker säger:

Jag tycker denna filmen verkar så intressant, läskig men intressant! Roligt också att se James McAvoy i en annan roll än Herr Tumnus i Narnia

Svar: Håller med dig men nu skäms jag lite. Jag hade inte en aning om att McAvoy hade en roll i Narnia, jag förknippar honom typ enbart med X-Men trots att han har en hel del filmer på sin meritlista =)
...Liiinna

2017-01-11 Kl: 16:45:02
URL: http://linusdotter.blogg.se/

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: