Everybody Wants Some!! (2016)

Everybody Wants Some!! (Komedi):
Året är 1980 och Jake anländer till college några dagar innan skolan ska börja för att bo in sig i huset som ska bli hans hem de kommande åren. Huset, som han ska dela med sitt baseballag, kommer tyvärr med vissa regler: Ingen alkohol i huset och inga tjejer på övervåningen. Men regler är till för att brytas och de har 4 dagar på sig innan skolan och allvaret börjar.
 
 
BETYG och RECENSION:
Everybody Wants Some!! är en komedi som utspelar sig i början av 1980-talet och där några collegestudenter bestämmer sig för att leva in i det sista innan skolan börjar. Så ja, filmen bjuder på fest, dans, fylla, sex och kärlek i en härlig 80-talsmiljö och trots att det finns många härliga ingredienser så känner jag mig besviken och något uttråkad.
 

Det är dags att fylla kroppen med alkohol innan skolan ska börja.
 
Tyvärr så är storyn i Everybody Wants Some!! inte originell och vi har sett denna bleka handlingen i ett flertal filmer innan. Men den har åtminstone ett otroligt soundtrack som en gammal nucka som mig själv känner igen och som får mig att le samtidigt som jag motvilligt börja dansa. Det är dessutom en fröjd för ögat att studera det hemska klädmodet samtidigt som filmen är oerhört färgrik, men innehållet i handlingen är dessvärre platt och tråkigt.
 

Fest, fylla och gyttjebrottning
 
Tillsammans med det bristande nytänket så är Everybody Wants Some!!'s största brist karaktärerna. De är inga som man fastna för och de är inte heller lätta att tycka om, de är helt enkelt för macho för sitt egna bästa och deras samtalsämnen är lika intressanta som en torr tvättsvamp. De på tok för gamla skådespelarna gör visserligen ett bra jobb då det kommer till att väcka dessa påtända och självsäkra ungdomarna till liv men de förblir ändå tråkiga och ointressanta. Och i slutändan kan jag säga att jag verkligen ville tycka om Everybody Wants Some!! men på grund av de stora brister i handlingen så går det bara inte och därför känner jag mig mest bara besviken på hela upplägget.
 

Påklistrade romantik.
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Everybody Wants Some!!.
Svensk titel: Everybody Wants Some!!.
Tagline: "Here for a good time. Not a long time".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Blake Jenner, Juston Street, Ryan Guzman, Tyler Hoechlin, Wyatt Russell, Glen Powell, Temple Baker, J. Quinton Johnson, Zoey Deutch m.fl.
Regissör: Richard Linklater.
Filmmanus: Richard Linklater.
Speltid: 117 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Land: USA.
Åldersgräns: Rekommenderad från 15 år.
Premiärår / Utgivningsår: 2016.
Sv. Biopremiär: 2 September 2016.
Distributör: Scanbox.
DVD och Blu-rayrelease: 23 januari 2017.
Köp filmen på DVD hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (DVD): Everybody Wants Some!! More Stuff That’s Not In The Movie • Rickipedia • Baseball Players Can Dance • Skills Videos • History 101: Stylin’ The 80s.
Köp filmen på Blu-ray hos: Discshop, Cdon och Ginza.
Extramaterial (Blu-ray): Everybody Wants Some!! More Stuff That’s Not In The Movie • Rickipedia • Baseball Players Can Dance • Skills Videos • History 101: Stylin’ The 80s.
Hyr filmen hos: SF Anytime
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: