Tävla och vinn filmen "Morgan" på Blu-ray

 
I samarbete med 20th Century Fox håller jag nu en tävling där en lycklig person kan få chansen att vinna ett exemplar av filmen "Morgan" på Blu-ray.
 
Morgan är en science fiction-thriller där riskanalytikern Lee Weathers skickas till en avlägsen förläggning för att avgöra hur vidare en artificiellt skapad människa är en fara eller ej.
Filmen är regisserad av Luke Scott, manuset är skrivet av Seth W. Owen och i rollistan ser vi bland annat Kate Mara och Anya Taylor-Joy.
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Du deltar i tävlingen genom att svara på frågan här under och mejla sedan ditt svar, namn och adress till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Morgan".
 
Fråga: Är du för eller emot genmanipulation, och varför?
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
Tävlingen avslutas söndagen den 12/2 - 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 15:00, sena bidrag blir ogiltiga.
 
Vinnaren dras sedan fram av mig och beslutet kan inte överklagas. Därefter kontaktas vinnaren via e-post och vars namn kan komma att publiceras på TheMovieFreak.se och tillhörande Facebooksida.  
Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 
 
© 20th Century Fox
 
Vinnaren av Morgan: Maria S, Göteborg.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: