Tävling: Vinn 'Dunkirk' på Blu-ray!

 
I samarbete med Twentieth Century Fox tävlar jag ut 3 exemplar av filmen 'Dunkirk'Blu-ray som släpps den 18 December 2017, och filmen innehåller även mängder av extramaterial.
 
Dunkirk, som är skriven och regisserad av Christopher Nolan, är en storartade krigsfilm som utspelar sig mellan den 26 maj och 4 juni 1940 då hundratusentals allierade soldater blir omringade av fiendetrupper i hamnen och på stränderna vid den nordfranska staden Dunkerque. Detta blir en kamp om överlevnad som tar plats både på land, till sjöss och i luften. 
 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

 
För att ta reda på om du vann, klicka här.
 
Du deltar i tävlingen genom att mejla följande svar till themoviefreak@outlook.com med rubriken "Dunkrik":
 
1. Svara på frågan: Dunkirks första teaser trailer mötes av hård kritik tack vare en statist, vad gjorde han som upprörde folk?
2. Uppge ditt namn, adress och Mobilnummer (mobil utifall vinsten skickas med budbil eller sms-avisering sker).
 
Vill du höja din vinstchans? Gilla och dela då detta inlägg och lämna en notis om detta i ditt tävlingsbidrag, gärna med en länk till delningen, så får just ditt bidrag två platser i vinstdragningen.
 
Tävlingen avslutas söndagen den 17/12- 2017 och jag vill ha ditt mejl senast kl 23:59, sena och ofullständiga bidrag blir ogiltiga.
Vinnarna kommer publiceras på TheMovieFreak.se den 18/12 kl 12:00 och därefter på tillhörande Facebooksida.
 

 
Vinnarna dras fram av mig och beslutet kan inte överklagas.Tävlingen är gratis att delta i men du måste vara bosatt i Sverige, och tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd för att delta. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter.
 
© Twentieth Century Fox Home Entertainment
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: