Rough Night (2017)

Rough Night (Komedi): 
Fem vänner samlas för en vild möhippa i Miami, men deras glada festande tar en snabb vändning när de råkar ha ihjäl en manlig strippa. Med kokain och sprit i kroppen försöker de nu lösa situationen...
 
 
 
BETYG och RECENSION:
Rough Night är en halvgalen komedi där droger, sprit och en manlig strippa står på menyn för att snart sluta i ett mord som leder till ännu mer galenskap. Dock har vi sett något liknande i ett flertal filmer dessförinnan och komedin bjuder därför inte heller på något nytt och unikt, och jag måste erkänna att jag blev något besviken.
 

Det vankas möhippa för Jess (Scarlett Johansson).
 
Trots väldigt duktiga skådespelare, som dessutom har en skaplig personkemi sinsemellan, så lyckas humorn bli något platt. Mycket överdrivs nämligen till max, så som händelser och karaktärer vilket också ger en motsats effekt på det som skulle leda till skratt, men det finns ändå ett flertal tillfällen då man ler och känner sig lagom underhållen och tillfredsställd. Dock uteblir många överraskningar eftersom man kan se dom komma i förtid men miljön är åtminstone väldigt tilltalande för ögat vilket alltid är ett svagt plus.
 

Flickorna råkar ha ihjäl en manlig strippa.
 
När allt kommer till kritan så är Rough Night en medioker komedi som varken är unik eller överdrivet rolig och på det långa loppet smälter den tyvärr bara in i mängden. Men är man på jakt efter en överdriven men ändå lättsam komedi så är blir detta en jackpott... så länge man inte förväntar sig för mycket.
 

Med droger i kroppen och en död man på golvet tycks pizza kunna lösa problemet.
 

FILMINFORMATION:

Originaltitel: Rough Night.
Svensk titel: Rough Night.
Tagline(s): "Great friends. Terrible choices.", "The best nights never go as planned", "The hangover will be the least of their problems" och "What's Your Alibi?".
Genre: Komedi.
Skådespelare: Scarlett Johansson, Jillian Bell, Zoë Kravitz, Ilana Glazer, Kate McKinnon, Paul W. Downs, Ryan Cooper, Ty Burrell, Demi Moore m.fl.
Regissör: Lucia Aniello.
Speltid: 101 min (Blu-ray).
Språk: Engelska.
Undertext: Svenska.
Åldersgräns: Rekommenderad från 11 år.
Premiärår: 2017.
Sv. Biopremiär: 16 Juni 2017.
Distributör: Sony Pictures.
DVD och Blu-ray release: 27 November 2017.
Köp filmen på DVD hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (DVD): Scandalous Sing-Along • Killer Cast Featurette • The Dynamic Duo: Lucia and Paul • And More.
Köp filmen på Blu-ray hos: Cdon eller Discshop.
Extramaterial (Blu-ray): Deleted Scenes • Gag Reel • Naughty Neighbor Diaries • Improv-O-Rama • Scandalous Sing-Along • Killer Cast • The Dynamic Duo: Lucia and Paul • Playing Dead • Do A Little Dance.
 

Kommentarer

bloglovin A Freak Like Me... - ...Sci-Fi Geek! Om filmer, serier och allt däromkring.

Kommentera inlägget här:
Jag svara på alla kommentarer här i min egna blogg men jag besöker självklart även din om du har en.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej):


URL/Bloggadress:


Kommentar: